icon

Umývanie riadu bez leštidla

mata797
22. jún 2025

Ahojte, vadí mi smrad z leštidla v umývačke riadu. Už som použila rôzne. Môžem používať umývačku riadu aj bez lestidla? Nepokazí sa? Ďakujem

elanor
22. jún 2025

staci pouzit tablety vse v jednom, kde vsetko, a mas po starosti.
Pokazit sa nema preco. Resp. nie kvoli nepouzivaniu lestidla.

vanilkovazmrzka
22. jún 2025

Ja stale pouzivam tablety 3v1 ale aj tak davam aj lestidlo lebo ma rozculuje ked svieti kontrolka 🤣

marca12
23. jún 2025

@mata797 Lestidlo je uplne zbytocne. Ked umyvas rucne,tiez nedavas lestidlo. Nepouzivam ho vobec a mam krasny riad.

barka1
23. jún 2025

@mata797 nikdy som lestidlo nepoužila. Máme ju 15 rokov a stále frčí.

aalt
23. jún 2025

Nasa lestidlo este nevidela. Ale pouzivame tablety, kde teda trochu je. Lestidlo pomaha aby nezostavali flaky na skle, priboroch a tak. Hlavne to sklo. Samozrejme sol musi byt. Tiez ma irituje kontrolka, mohla byt aspon inej farby.

crazy_lazy
23. jún 2025

Od samého začiatku nepoužívam lestidlo do umývačky. Za mňa zbytočná ďalšia chémia. Používam kapsule 3v1 ktoré ho už obsahujú. A kontrolku na umývačke som vypla, takže mi tam nič nesvieti.

aalt
23. jún 2025
@crazy_lazy

Od samého začiatku nepoužívam lestidlo do umývačky. Za mňa zbytočná ďalšia chémia. Používam kapsule 3v1 ktoré ho už obsahujú. A kontrolku na umývačke som vypla, takže mi tam nič nesvieti.

@crazy_lazy diky. Ani ma nenapadlo, ze sa to da vypnut. Prave som to tiez vypol. Diky.

katina02
23. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Ja stale pouzivam tablety 3v1 ale aj tak davam aj lestidlo lebo ma rozculuje ked svieti kontrolka 🤣

@vanilkovazmrzka Bože 😀 To presne aj ja 😀
Stalo by sa niečo, keby sa tam naleje len voda? 😀

malinovka333
14. júl 2025

Ja lestidlo nepouzivam.mam ho vypnute a nesvieti ziadna kontrolka

malinovka333
Autor odpoveď zmazal