icon

Utierky Greenway

anesza
18. nov 2021

Dobry den, chcela by som sa opytat na vasu spokojnost s utierkami znacky greenway. Mate s tym niekto osobnu skusenost? Na internete sa neviem dopatrat ziadnych recenzii. Osobne tie utierky pouzivam ale mam pocit ze fungovali dovtedy kym som ich neoprala v tom jadrovom mydle odvtedy zanechavaju cmuhy a na zrkadke aj na oknach. Chcem sa spytat ci mate podobnu skusenost, lebo mi bolo povedane ze som asi jedina ktora je s nimi nespokojna.

mediana
18. nov 2021

Dobrý deň, ja ich mám. Najprv som bola tiež nadšená - mám na okná, na riad univerzálnu, potom takú na prach univerzálnu a disk. No teraz ich už tiež používam len ako normálne handry. Teda na tie okná - ja tam presne tak isto stále vidím šmuhy, a to bolo prané len v jadrovom mydle, a nie som s ňou spokojná. A mystik prášok - ako fajn, ale keď s ním musím drhnúť vodný kameň a kachličky 3x tak dlho ako s cifom - no môžem ja kašlať nejaké šetrenie planéty (ja si chcem šetriť čas a ruky) :D Berte to nadnesene prosím, snažím sa byť ekologická, pokiaľ ma to veľmi neobmedzuje 🙂

osky
18. nov 2021

@mediana je tu aj skupina

osky
18. nov 2021

@anesza je tu aj skupina

kikavadi
18. nov 2021

@anesza preeeeesne, tiež ako som ich umyla, začali robiť šmuhy 🙈 a skúsila som ich niekoľkokrát v tom špeciálnom mydle umyť a poriadne vo vode vyplakat

anesza
autor
18. nov 2021

@mediana Dakujem. Mam presne tie iste ako vy, no a po prvom oprati moje nadsenie opada stale viac a viac.

anesza
autor
18. nov 2021

@osky aka skupina?

osky
18. nov 2021

Eko Green House - čistý a zdravý domov s Greenway

RADY ako rýchlo dať 🏠do PARÁDY Šetrime čas, zdravie, prírodu i peniaze. Ako na zdravú domácnosť bez chémie? Ak chceme niečo zmeniť, začíname od seba - u nás doma. Zmenili sme konvenčné pracie a čistiace produkty v domácnosti a osobnej starostlivosti za zdravšiu alternatívu bez chémie mnohé aj vďaka produktom od myGreenway . Lebo ZMENA je ŽIVOT = zdravší život nás a našich detí a plus pre prírodu. Ak Ťa zaujíma AKO, si vítaná/-ý. Keďže je lepšie 1x vidieť ako počuť a čítať, zdieľame tu fotky (videá nájdete vo FB skupinke https://www.facebook.com/groups/607215393228725/) našich skúseností, že to naozaj funguje. 👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧‍👦👩‍👧👩‍👦Staň sa aj ty ekologickou rodinou a pridaj sa do klubu zdravých domácností bez chémie. 🆓Založ si vlastný zákaznícky účet a využívaj výhody a darčeky k nákupu. Zameníš nákup v bežnej drogérii za pohodlný nákup z domu a dáš svojej rodine bezpečný, čistý a zdravý priestor doma. 👉Ak hľadáš uplatnenie a chceš si vytvoriť vedľajší príjem popri materskej, rodičovskej dovolenke, súčasnej práci či hlavný príjem hľadáme nových partnerov aj na spoluprácu či rozbehnutie vlastného biznisu. Kontaktuj admina pre viac info ✍️DM⠀⠀⠀⠀ https://www.mygreenway.eu/products/?gw=EjZHqe1P...

0 aktívnych členov

Ked pojdes do fora a skupiny,chod do skupin,,daj si do lupy greenway.
Vyhodi ti 4 rozne skupiny,tam sa docitas viac.

mediana
18. nov 2021

@osky No bola som aj na FB, viem že tam boli väčšinou všetci spokojní, a až po dlhom čase som sa odhodlala na kúpu, tak nechápem zmysel toho príspevku o skupinách. Pani, ktorá založila diskusiu má svoju skúsenosť a chce vedieť ako sú na tom ostatní, na tom nevidím nič zlé 🙂 Myslím, že sme obe postupovali podľa pravidiel, ako zaobchádzať s handričkami a proste asi sme väčšie perfekcionistky, a očakávali sme od toho viac, toť vše - mier 🙂

osky
18. nov 2021

@mediana
Ved ja vam nic nevnucujem.
Ja ani v tych skupinach nie som.
Skor som myslela prave,ze tam najde k tomu viac tych recenzii.
Ja som taku utierku dostala od kamosky,oranzovu na sklo.
A pouzila som to mozno 4x...
Ziadny zazrak...
Stoji mi to v sufliku..
Takze fakt nerobim nabor,ak to tak vyznieva.
Ja som len skopirovala link na atranku.
A hodilo to sem cely text...ale ja s tym nema nic.
Bola to len dobre myslena rada🤗

anesza
autor
18. nov 2021

@osky ano viem ze su skupiny, lenze tam sa vyjadruju vacsinou ludia ktori s tie utierky predavaju, takze ohlasy su pozitivne samozrejme, chcela som nazor nestrannych ludi ktori to pouzivaju vo svojej domacnosti a ich skusenosti po case, lebo ja som bola nadsena, ale zial len bola. Dakujem.

mediana
18. nov 2021

@osky :D okej, chápem, ale naozaj to vyznievalo ako nábor :D

anesza
autor
18. nov 2021

@mediana mozno perfekcionistky, ale mozno len cakame, ze ked dam za nieco cca 50 eur, ze to bude lepsie fungovat ako utierka za 1€ z kiku. Nuz zial uroven tych utierok slabota

mediana
18. nov 2021

@anesza no asi tak, veľmi dlho som sa na nič podobné nedala nahovoriť a už sa ani veľmi dlho nedám 🙂 Moj manžel sa len uškŕňal, keď som to opisovala, aké to bude super 🙂

9martinocka
18. nov 2021

@anesza ja mam tu oranzovu na okna uz asi rok a stale je super (a to som ju viac krat oprala aj v zlcovom mydle), ale mozno sa za ten cas kvalita znizila. Mne zase absolutne nevyhovuje ten prasok, nic to nevycistilo, dnes som mu dala este sancu, ze skusim kanvicu vyvarit a nic, vsetok vodny kamen tam zostal. Mam este aj tu na riad, zo zaciatku super a teraz ju uz pomaly ani nepouzivam 🤷‍♀️

osky
18. nov 2021

@9martinocka kanvicu vyvaram obycajnym octom.
Netreba ziadne speci...

9martinocka
18. nov 2021

@osky ja bezne kys.citronovou, lepsie ako ocot, nesmrdi to tak. Len dnes som chcela nieco ine vycistit s tym práškom, tak pri priprave som to jednou cestou dala do konvice, ale teda bez efektu

zdenoj
10. nov 2023

Používam utierky greenway dva roky a čistia stále výborne periem ich v práčke pracie platy biotrim alebo ručne mydlom biotrim a utierky sú stále funkčné . Mystik pasta čistí vynikajúco vodný kameň , pripálene hrnce , umývadlá , wc . Obuv a čokoľvek iné. Pozor pred prvým použitím preprať a potom sa o utierky treba pravidelne starať nie je to perpetumobile. Som spokojný .