Vákuové vrecia
Môžu sa takto uskladnené veci časom nejako znehodnotiť? Keby som to chcela napríklad o 2-3 roky niekomu darovať (neviem kedy sa v mojom okolí naskytne niekto, kto bude čakať dievčatko). Všetko v nútri je samozrejme čisté, opraté. Trochu ma vydesilo ako veľmi sa to vrece po odsatí zmenšilo a všetky veci zdrcli a prikvačili...

@svokrinjazykmonika určite sa neznehodnotia, ja som mala oblečenie po synovi 2 roky pod posteľou, tiež som musela z času na čas odsat, ale nič im nebolo
Nemyslím si, že by s tým niečo mohlo stať. Však práve preto, že ten vzduch je z toho odsatý, tak sa tam nemá ani čo dostať, keď to takto uskladníš. Iné by bolo, keby máš to oblečenie len tak v skrini.
Ďakujem dievčence 🙃😉
A kde kupujete tie vrecia? Lebo som mala uz aj take, ktore sa hned nafucali naspat, ze to dobre netesnilo.
@gastanka32 ja som ich dostala tak neviem poradiť.
@svokrinjazykmonika hlavne nech vydrží v odsatom stave, vecičkám to neublíži a voňať prádlo bude stejne ako po vypratí.
Aspoň moja skúsenosť, len ten sáčik je trochu problém nájsť ten správny a naraziť na ten ktorý ostane stále odsatý👍

ja v nich mám už 15 rokov veci po synovi. teraz som ich vybrala pre neter a vôbec nič im nie je. Ale tie vrecia časom trochu povolia, musím ich pravidelne znovu odsávať.