icon

Vane pre seniorov

20. mar 2025

Máte niekto skúsenosť? Uvažujeme to našej babke dať namontovať ale neviem či sa to oplatí, či to nepreteka ..

tairyx
20. mar 2025

Podľa mňa je to blbosť. Stále je tam schodík, čo môže byť problém, išla by som do bezbariérovej sprchy radšej.

autor
20. mar 2025

@tairyx súhlasím, ale babka chce dvierka do vane. Čo narobím.

tairyx
20. mar 2025

Chápem ju, vaňa je vaňa..ak sa dožijem takého veku tiež mi bude vaňa chýbať... ale skúste ju presvedčiť ešte.. imobilita aj keď čiastočná môže prísť možno skôr ako by chcela, potom je problém aj pre rodinu, v sprche vieš babke aj pomôcť, ale ako ju raz dáš do vane, tak dvierka nijako nepomôžu.. čo sa bude plaziť cez ne? Nech o tom ešte porozmýšľa.. v určitom veku a s pridruženými ochoreniami môže aj jeden jediný schodík znamenať veľký problém, nehovoriac o tom, ako sa bude z tej vane dvíhať..

alenka58
21. mar 2025

môj svokor mal takú vaňu, schodík tam nemá, len trošku viac zdvihne nohu, drží sa pri tom vane, my sme to nechceli kúpiť, tie vane sú drahé, táto vyšla okolo dve tisíc, nedal sa prehovoriť, ja by som radšej sprchu, ale on si to užíval

maculkac
15. nov 2025

@anonym_autor Ahoj, môžem sa spýtať, či ste dali dvierka na vaňu nakoniec spraviť a či ste spokojní? Riešime tiež pre priateľovho otca... ďakujem 🙂

autor
15. nov 2025
@maculkac

@anonym_autor Ahoj, môžem sa spýtať, či ste dali dvierka na vaňu nakoniec spraviť a či ste spokojní? Riešime tiež pre priateľovho otca... ďakujem 🙂

@maculkac hej dali sme namontovať tie dvierka do vane a celkom je to ok.

maculkac
16. nov 2025
@anonym_autor

@maculkac hej dali sme namontovať tie dvierka do vane a celkom je to ok.

@anonym_autor a nevieš prosím aj firmu?

autor
16. nov 2025
@maculkac

@anonym_autor a nevieš prosím aj firmu?

@maculkac meno neviem ale bola z okolia liptovského Mikuláša

maculkac
17. nov 2025
@anonym_autor

@maculkac meno neviem ale bola z okolia liptovského Mikuláša

@anonym_autor Ďakujem 🙂