Veľký nerezový drez
Ahojte maminky,
Zariaďujeme kuchyňu a náš sen bol vždy veľký nerezový drez 🙂
Na nete sme našli tento
https://www.drezyonline.sk/teka-bahia-1b-plus-p...
Teka Bahia 1B Plus s batériou na pravej strane.
Chcem sa spýtať má niekto skúsenosti s týmto drezom, prípadne podobným čo má batériu na jednej strane a je veľký bez odkvapkávacej plochy? Neľutujete taký drez?
Budú nám robiť otvor do kameninovej dosky, preto musíme vybrať presný rozmer vopred.
Teka mi prišla ako dobrá značka, hrúbka nereze je 0.8 mm.
Ešte prichádza do úvahy aj Blanco Andano alebo Etagon ale naživo mi prišiel taký veľmi ohybný, tenký, tak sa bojíme preliacenín a pod, keďže máme dvoch malých vymyselnikov.
Máte nejaký nerezovy drez s ktorým ste spokojné? 😊
Máte prípadne skúsenosti s drezmi Blanco?
@bora0123 Dakujem,dobre vediet🌹
Už mám drez doma, vyzera super aj hrubka nereze mi vyhovuje, nie je to taky papundekel ako tie lestene od Blanca, takze zatial mozem len odporucat 😌 ked ho dam do kuchyne budem vediet viac, ale to az v marci asi 😅 tak keby niekto chcel vediet ako sa pouziva kludne potom napiste spravu

Rozprávala som sa inak s pánom čo robí s kameninovymi doskami a vravel, že ak dám drez na dosku tak mi vydrzi rovnako dlho ako cela kuchyna 😊 pri zafrezovani vraj casom vznikaju problemy a musi sa po 5-6 rokoch znovu opracovat a pri drezoch pod doskou sa vraj ten kamen hore tiez casom opotrebuje a treba sa onho poriadne starat 😅 tak sme si vybrali najpraktickejsiu alternativu