icon

Vianočné doplnky zo Sheinu: Smrad alebo svieža vôňa?

estika0
29. nov 2024

Objednávali ste si niekto vianočné doplnky ako čečinu a pod zo sheinu? Ak áno tiež vám to tak nehorázne smrdelo? Neviem čo s tým či to radšej vrátiť alebo ako to vyvetrať. Mám doma malé dieťa nechcem aby čuchalo tie smrady. ďakujem

evickuska
29. nov 2024

@estika0 mne to nejak nesmrdi, skor ma zarazila velkost ina ako v popise 🤷‍♀️

bielasovicka
29. nov 2024

Ja mam z TEMU a tiež to smrdí

mayami
30. nov 2024

Na Slovensku málo prírodnej čečiny, či čo vás vedie ku kúpe tohoto bordelu z Číny? Veď každú chvíľu vyjde nejaký článok, ako tie produkty nie že nespĺňajú bezpečnostné normy, ale ich vo veľkej miere prekračujú. Oblečenie plné olova, kadmia... samá chémia. Aj keby to voňalo, nechcem to doma ani keby mi za to platili. Potom sa tu v iných témach vyfňukáva, ako sa nedá otehotnieť, lepí ľuďom z rakoviny, ale doma v pohode zamorení týmto sajrajtom z temu, sheinu, Aliexpressu, veď sa to predsa oplatí 🤦

estika0
autor
30. nov 2024

@mayami chcela som niečo trvácne čo mi vydrží aj mesiac a neopadáva keďže živé ihličie nevydrží moc dlho ale keď máte tip na ihličnan ktorý neopadáva tak kľudne sem s ním

mayami
30. nov 2024

@estika0 neviem čo by vydržalo tak dlho v teple neopadavé, najmä pri dnešnej móde mať vianočnú výzdobu 4 mesiace v kuse. Ale radšej mať doma bordel zo živého ihličia ako chemický bordel, ktorý mi ničí zdravie

yvanielka
30. nov 2024

@estika0 Nobilis by nemala opadávať, idem z nej robiť venček tak uvidím či naozaj vydrží aj teplo vnútri