Vileda mop - strapcový verzus obyčajný
Ahojte. Vedeli by ste mi z vlastnej skúsenosti odporučit ktorý mop značky Vileda je lepší? Obyčajný alebo strapcový?
Ja mám doma už 2x strapcovy-rotačný a som spokojná.
Obyčajný som nemala, tak neviem posúdiť.
@lilianka28 mas ten slapaci - zmykaci?.... tiez nad nim rozmyslam,, da sa s nim umyvat tak, aby nebola moc mokra podlaha,, teda, ci ten system, dobre ten mop dokaze vyzmykat...
@midka Áno, ten šlapaci, dobre vyžmýka.Mozes si regulovať aký mokrý mop chceš. Čím dlhšie “šlapeš”, tak je suchší.
Zamna rovný. Ja neznášam tie strapcove
urcite ten obycajny s vedrom kde rotacne vyzmykas nasadku pomocou pedalu tento https://www.stavbaeu.sk/vileda-easy-wring-ultra... a ak mas vacsie plochy zober xl velkost
Za mna ten najobycajneksi strapcovy s original vedro s kosom a modre strapce
Mala som oba a ten strapcovy je neporovnateľne horší. Lepší je rovný
Mam obycajny rovny vileda za mna najlepsi. Ja nechapem ako niekto dokaze strapcovym mopom nieco umyt.
@midka https://www.lidl.sk/p/vileda-suprava-na-umyvani...
Mam tento a zmyka dobre
Mam doma oba. Mne viac vyhovuje strapcový, s nim umyjem pekne zem bez čmuh a manžel zas ma radšej ten rovný... 🙂 100 ľudí 100 chuti 🙂
Mam oba, ale strapcovy nie ten slapaci ale ten modry co sa maualne stlaci a kruti a tak zmyka. Ked chcem, dokazem vyzmykat skutocne nasucho, ale ja radsej umyvam s mopom kde je aj viac vody. Lepsie to odstrani necistoty, lebo ich ta voda rozpusti. Prejdem na 2x. Prvy krat poriadne na mokro a druhykrat na suhsie. Ked je mop hned prilis suchy, tak tu spinu iba rozmazavas.
Ten rovny je vhodny ak umyvas podlahu velmi casto, ze nie je velmi spinava. Ak umyvas spinavu podlahu, tak ten rovny bude mat problem ju umyt bez cmuh. Budes musiet prejst viackrat.
Ja mám doma 2 ks strapcovy mop,cteda mala som. . Jeden mám v medarnicke, tam mi nevadí, že je mokrejsia podlaha. Ten druhý som minule dala sestre, lebo mne na plávajúcu nejako malo vyžmýkalo, tak používam klasický mop. Sestra s ním teraz umýva terasu vonku, dlažbe to nevadí.
takze mam doma,, pedalovu viledu - strapcovu,, som nadsena,, zmyka super,, podlaha je raz -dva sucha,,, potrebujem stret 200m2,, a nemienim rukami dozmykavat mopy,/ niekolko som ich mala/ ,, takze zatial mozem odporucat,, dakujem, tym kockam,, ktore mi odpovedali🙂 tu v diskusii

Dodám ešte, máme krátkosrstého psa.