icon

Vileda mop - strapcový verzus obyčajný

27. feb 2025

Ahojte. Vedeli by ste mi z vlastnej skúsenosti odporučit ktorý mop značky Vileda je lepší? Obyčajný alebo strapcový?

autor
27. feb 2025

Dodám ešte, máme krátkosrstého psa.

lilianka28
27. feb 2025

Ja mám doma už 2x strapcovy-rotačný a som spokojná.
Obyčajný som nemala, tak neviem posúdiť.

midka
27. feb 2025

@lilianka28 mas ten slapaci - zmykaci?.... tiez nad nim rozmyslam,, da sa s nim umyvat tak, aby nebola moc mokra podlaha,, teda, ci ten system, dobre ten mop dokaze vyzmykat...

lilianka28
27. feb 2025

@midka Áno, ten šlapaci, dobre vyžmýka.Mozes si regulovať aký mokrý mop chceš. Čím dlhšie “šlapeš”, tak je suchší.

parvinka0001
27. feb 2025

Zamna rovný. Ja neznášam tie strapcove

ewwe
27. feb 2025

urcite ten obycajny s vedrom kde rotacne vyzmykas nasadku pomocou pedalu tento https://www.stavbaeu.sk/vileda-easy-wring-ultra... a ak mas vacsie plochy zober xl velkost

viestta
27. feb 2025

Za mna ten najobycajneksi strapcovy s original vedro s kosom a modre strapce

luliu
27. feb 2025

Mala som oba a ten strapcovy je neporovnateľne horší. Lepší je rovný

marca12
27. feb 2025

Mam obycajny rovny vileda za mna najlepsi. Ja nechapem ako niekto dokaze strapcovym mopom nieco umyt.

midka
27. feb 2025

@marca12 a ako pedalom sa zmyka ten rovny... ide mi o to, aby podlaha nebola moc mokra,, lebo niektore mopy to je hrozne,, maju zly ten zmykaci mechanizmus - slaby

noami12
27. feb 2025

Mam doma oba. Mne viac vyhovuje strapcový, s nim umyjem pekne zem bez čmuh a manžel zas ma radšej ten rovný... 🙂 100 ľudí 100 chuti 🙂

andreatytler
28. feb 2025

Mam oba, ale strapcovy nie ten slapaci ale ten modry co sa maualne stlaci a kruti a tak zmyka. Ked chcem, dokazem vyzmykat skutocne nasucho, ale ja radsej umyvam s mopom kde je aj viac vody. Lepsie to odstrani necistoty, lebo ich ta voda rozpusti. Prejdem na 2x. Prvy krat poriadne na mokro a druhykrat na suhsie. Ked je mop hned prilis suchy, tak tu spinu iba rozmazavas.
Ten rovny je vhodny ak umyvas podlahu velmi casto, ze nie je velmi spinava. Ak umyvas spinavu podlahu, tak ten rovny bude mat problem ju umyt bez cmuh. Budes musiet prejst viackrat.

ewwe
28. feb 2025

@midka zlomis ho a rotaciou odstredis, aspoň ten co som dala ja link ten druhy co pridala marca ten vopchas a silou tlačis a zmykas ale myslím že po čase to zlomis preto je aj lacnejsi

candii
28. feb 2025

@ewwe mám ho asi 2 roky a nezlomil sw

margotka17
4. mar 2025

Ja mám doma 2 ks strapcovy mop,cteda mala som. . Jeden mám v medarnicke, tam mi nevadí, že je mokrejsia podlaha. Ten druhý som minule dala sestre, lebo mne na plávajúcu nejako malo vyžmýkalo, tak používam klasický mop. Sestra s ním teraz umýva terasu vonku, dlažbe to nevadí.

midka
18. mar 2025

takze mam doma,, pedalovu viledu - strapcovu,, som nadsena,, zmyka super,, podlaha je raz -dva sucha,,, potrebujem stret 200m2,, a nemienim rukami dozmykavat mopy,/ niekolko som ich mala/ ,, takze zatial mozem odporucat,, dakujem, tym kockam,, ktore mi odpovedali🙂 tu v diskusii