Vinyl alebo laminát na chodbu

4. júl 2025

v pomere ceny a kvality odporucate skor vinyl ,laminat? dlazbu nechcem urcite a drevo je draha volba.

kacena4
4. júl 2025

ja mam doma laminat a zmenili sme za linoleum je na nezaplatenie uzasna udrzba a je vo vzore dreva takze to dobre vyzera takze odporucam vinyl

autor
4. júl 2025

@kacena4 vdaka, aj umela inteligencia mi hovori, že laminát🙂 len som chcela skusenosti priamo od ludi. pomohlo ,vdaka

roja01
4. júl 2025

Ja som na YT počúvala reláciu o plastoch a toxických látkach v domácnosti a v ľuďoch. Konkrétne pri vinylu upozorňovali na prítomnosť vyššieho množstvá škodlivých chemikálií, preto je asi lepší laminátová podlaha.

sazumak
4. júl 2025

Kompozit 🙂

domiklik
4. júl 2025

Do kompozitu, akože je to odolné, proti vinylu dosť ekologickejšie

autor
4. júl 2025

@domiklik pozerala som ceny, asi by to vyslo ovela viac a na schody sa vraj kompozit dost tazko poklada:(

domiklik
4. júl 2025

Áno sú tam rôzne ceny. My máme aj na schodoch.

sazumak
5. júl 2025

My máme kompozit aj na schodoch do pivnice a robil si ho sám manžel, vlastne aj do celého domu ho dával. Aj do pivníc. Predtým sme mali laminát, tiež bol v pohode. Do vinylu by som nešla, veľa známym sa pri kúrení podlahovkou vydúva.

liliblacky
5. júl 2025

my sme dávali do domu vynil a do satnika plavacku. Predtým som bola naučená na plavacku ale teraz by som ju už nechcela. Vynil je paráda, dobre sa čistí a síce je náchylný na škrabance, ale relatívne ľahko vymenis 🙂 ale zase na schodoch nevydržal, tam mame reklamáciu