icon

Vírivka - klady a zápory

audiova
17. apr 2023

kto by mi vedel poradiť ohladom vírivky.klady-zápory.poprípade kto má doma

melanta
17. apr 2023

My máme celoročný swim spa bazén, ktorého súčasťou je aj vírivka. Momentálne sme mimo SR, ale minulý rok išiel celú zimu jar leto. Za mňa skvelá vec, ale skvelá tým, že je tam vírivka aj si človej zapláva. Ak by išlo iba čisto o vírivku, tak záleží akú. Ak pevnú s konkrétnymi miestami na sedenie, kde každé miesto má viacero trisiek na chrbát, kríže, nohy, tak áno. Ak más na mysli iba vírivku, kde bublá voda, to by nás nebavilo.

didush27
17. apr 2023

@audiova podľa toho akú.. na elektrické zohrievanie vody - tak takú by som nechcela aj z dôvodu, že v nej nie sú rôzne úrovne trisiek
My máme kaďu na drevo s rôznymi zónami na sedenie a je to super

katkaseiner
17. apr 2023

Máme celoročnú pevnú a bol to môj sen ktorý mi muž splnil. Neľutujem, ale dobre zváž cenu nielen vírivky ale aj energií. V prvý rok (išla nám stále) sa nám účty za elektrinu zdvojnásobili (zo 60 na 120€ mesačne). Teraz už máme trochu viac premyslené využívanie. V zime hlavne keď veľmi fúka, znížime teplotu na 5-6 stupňov a až nepoužívame denne. Prípadne v časoch keď ochorieme alebo vieme že na ňu nie je čas. Zbytok roka napr tiež plánujeme trochu podľa času... Nakoľko tá elektrina nie je všetko...ide tam aj dosť chémie a cca 3-4x meníme vodu vo virivke.
Sama som teraz zvedavá ako nám vyjde vyúčtovanie, za elektrinu sme radšej preddavky zvýšili na 160€

melanta
18. apr 2023

@audiova toto by som nechcela. Toto by u nás stálo nevyužité. To je za mňa len voda s bublinkami. Ako som písala, ak vírivku, tak jedine takú kde sú miesta na sedenie a každé miesto má dostatok trisiek na chrbát, kríže a nohy.

melanta
18. apr 2023

@audiova toto je za mňa vírivka.

audiova
autor
18. apr 2023

@melanta ano táto je super.ale tá cena je na mňa moc

melanta
18. apr 2023

@audiova ako často chodíte do takej iba bublinkovej vírivky ktorú ty chceš kúpiť? Aspoň raz týždenne chodíte? Lebo mňa by len bublinky nebavili. Zbytočne vyhodené peniaze by to u nás boli. Ale ak vy chodíte ozaj často, tak potom to má význam.

audiova
autor
18. apr 2023

@melanta ja som myslela že keď píšu že má masážne trysky ,tak je taká lepšia.tak nič. musím ešte pošetriť

melanta
18. apr 2023

@audiova všetky tieto vírivky majú trisky, ale len okolo obvodu. To nemá nič spoločné s vírivkou ako som ukázala ja. Tieto vírivky nemajú vytvarované miesta na sedenie s tým, že každé miesto má viac trisiek. Čiže musíš si zvážiť, či chceš vírivku na bublinky alebo ozaj s poriadnym relaxom pre telo. A určite kupuj tak, že to budeš predtým vidieť osobne. Čiže pozri predajne, kde majú tie vírivky vystavené.

audiova
autor
18. apr 2023

@melanta ďakujem