Vírivka - klady a zápory
kto by mi vedel poradiť ohladom vírivky.klady-zápory.poprípade kto má doma
Máme celoročnú pevnú a bol to môj sen ktorý mi muž splnil. Neľutujem, ale dobre zváž cenu nielen vírivky ale aj energií. V prvý rok (išla nám stále) sa nám účty za elektrinu zdvojnásobili (zo 60 na 120€ mesačne). Teraz už máme trochu viac premyslené využívanie. V zime hlavne keď veľmi fúka, znížime teplotu na 5-6 stupňov a až nepoužívame denne. Prípadne v časoch keď ochorieme alebo vieme že na ňu nie je čas. Zbytok roka napr tiež plánujeme trochu podľa času... Nakoľko tá elektrina nie je všetko...ide tam aj dosť chémie a cca 3-4x meníme vodu vo virivke.
Sama som teraz zvedavá ako nám vyjde vyúčtovanie, za elektrinu sme radšej preddavky zvýšili na 160€
@katkaseiner
@didush27
@melanta
ďakujem .zvažujem túto https://www.datart.sk/virivka-intex-28458-pures...
@audiova všetky tieto vírivky majú trisky, ale len okolo obvodu. To nemá nič spoločné s vírivkou ako som ukázala ja. Tieto vírivky nemajú vytvarované miesta na sedenie s tým, že každé miesto má viac trisiek. Čiže musíš si zvážiť, či chceš vírivku na bublinky alebo ozaj s poriadnym relaxom pre telo. A určite kupuj tak, že to budeš predtým vidieť osobne. Čiže pozri predajne, kde majú tie vírivky vystavené.

My máme celoročný swim spa bazén, ktorého súčasťou je aj vírivka. Momentálne sme mimo SR, ale minulý rok išiel celú zimu jar leto. Za mňa skvelá vec, ale skvelá tým, že je tam vírivka aj si človej zapláva. Ak by išlo iba čisto o vírivku, tak záleží akú. Ak pevnú s konkrétnymi miestami na sedenie, kde každé miesto má viacero trisiek na chrbát, kríže, nohy, tak áno. Ak más na mysli iba vírivku, kde bublá voda, to by nás nebavilo.