Vlnený koberec

23. sep 2023

Ahojte, ma niekto z Vas vlneny koberec? je pravda ze treba nabytok na nom pravidelne premiestnovat aby sa chlpy neulezali natrvalo na tych miestach kde bol nabytok? koberec je kvalitny, rucne viazany stal 400€.

oli18
23. sep 2023

Ja sice nemam vlneny, ale nozicky nabytku mam stale na tom istom mieste prave kvoli vylezanej jamke na koberci.

bluecapybara
28. sep 2023

My máme presne taký ako píšeš a už 5 rokov na ňom máme nožičky gauča. Nikde a nikdy inak nebudú, takže ano, tam kde sú nožičky - je to stlačené, rovnako ako na akomkoľvek inom koberci. Prehadzovať a otáčať ho každú chvilu sa mi nechce. Raz za 2 roky som ho dala vytepovať nejakej firme, čo ho odviezla a priviezla späť, prišiel prakticky ako nový, tie uľahnuté časti zmizli. No ale za 2 dni sú tam opäť a navyše to nevidno keďže hento pod gaučom. Čo oko nevidí, to srdce nebolí… (A keby to otáčam iba by som furt videla ako niečo uležané niekde inde vidno,.. ale v konečnom dôsledku by to bolo asi celé aj na nič).

autor
29. sep 2023

@bluecapybara ved ale ked to tepovanim zmizne tak to je super … ja sa bojim len toho ze to ten koberec znici :D

bluecapybara
29. sep 2023

Asi záleží aj, že aké tepovanie, ale.. podľa mňa ak pod to das tu protišmykovú podložku a nebude sa hýbať ani koberec a ani to čo je na ňom, môže sa to fakt jedine ulezat. A tiež to potom beriem tak, že ano, koberec sa zničí casom, lebo sa pouziva. Zas diera sa tam isto nevyrobí.