icon

Vôňa do izby

3. okt 2023

Zdravím, chcela by som sa Vás opýtať 😄. Som druhý týždeň na intráku a okno mame otočené akurát na lavičku kde chodia všetci fajčiť, v izbe nám to tým pádom nonstop smrdí ako keby v nej fajčíme, dúfam že čím bude zimšie budú fajčiť kratšie a nebude toho dymu tak veľa. Rozmýšľame preto nad nejakou bytovou vôňou nechceme to tu sprejovať zas nech tu nie je už totálny smradlavy mix dymu a kvetov, neviete o niečom čo by mohlo pomôcť ? Ďakujem pekne 🙂

h2
3. okt 2023

Prekrývať cigaretový dym nejakým chemickým smradom sa mi nezdá byť dobré riešenie. Čo tak ísť za vedením internátu, nech zrušia toto fajčiarske miesto rovno pod oknami študentov?

autor
3. okt 2023

To je asi nereálne, fajčia tam aj vrátničky 😄

marcellka32
3. okt 2023

Prečo by to bolo nereálne, vrátnicka má tiež nadriadeného

lenka098123
3. okt 2023

Nekupujte vône z obchodu, sú na nich symboly že ☠️💀👻☠️, ale skôr esenciálne oleje 🙂

lienoccka85
4. okt 2023

Za mna najlepsie na prevonanie sviecka a oleje do aromalampy, to dokaze pekne prevonat.

simca06022011
4. okt 2023

Riešiť normálne cez vedenie. Nech si nájdu iné miesto. Okná zavrieť a vetrať mimo fajčiarsky čas. Co sa týka vôní, nejaký difúzer. Nevi3m ci sviečky a pod sú vôbec dovolené na intrakoch (ohen). Prinajhoršom osviežovač vzduchu plechovky ( do aut sa dávajú, napr california scents), na izbu intrakovu by aj také malé mohli fungovať a nie sú to "wckove" vône, čo tie kadejaké spreje často sú:D

simca06022011
4. okt 2023

A poskusajte vône antitabak. Lebo nie všetko cigarety prekryje