icon

Voňavý domov - zvýhodnená sada

16. aug 2022

Ahojte chcem si obj. 5 dielnu sadu po 100ml ale neviem ake 😃 poradte ake mate doma 🙂 mam tam vybratu yang a dolce viac neviem 😃

janulka182
16. aug 2022

dolce je moja naj, ylang je tiez krasna, taka cista mydlova silna vona. dalsie moje oblubene su ambra a lavanda, smeraldo. baby velmi chvalia aj magnoliu, no mne na nej nieco vadi. ale vela ludom sa paci.

martamar
17. aug 2022

Ja mam Lunu a Perlu - obe su zaujimave,Luna je pudrovejsia,Perla jemnejsia

autor
18. aug 2022

Dakujem pekne tak skusim 🙂

jjanulienka
18. aug 2022

Za mna sú naj diamante, diamante ylang ylang, neve- to je taká akokeby pánska ale veľmi mi voni a ešte enrgia sa mi páči

jjanulienka
18. aug 2022

Teraz som si kupila tuto😅🤦‍♀️ Áno veľmi sa hanbím podporila som Polackovu ale veľmi mi ta vona voňala... až kym som s ňou neoprala a strašne mi vadi veľmi mi pripomina jednu pánsku vonavku ktorú neznášam 😅🤦‍♀️

autor
18. aug 2022

@jjanulienka no ja by som chcrla vyskusat tu tropical novu co ma.. nezvyknem jej vyrobky kupovat ale tieto oleje z vonaveho domovu objednavam.. a este si dala cenh ze 17 eur co mi pride az moc prehnane... a tato co je od jej muza zevraj pripomina pansku vonu paco rabanne 1 million ci jak sa to vola .. ale kedze chcem tu sadu objednat za 30 eur tak vyskusam aj tu tropical.. tie queen co ma je smrad za mna.. a ta druha je strasne slaba.. tu dominam a tu queen som darovala ale uz viac tie nekupim

jjanulienka
18. aug 2022

Ja som ovonala všetky čo tam mali od nej ale nič mi nevoňalo len toto ale až keď v tom operes cítiš tu vonavku a ja ju fakt neznášam 🤢😅
No 16€ stala snáď niekomu zavoni a darujem ju😅