Vonkajšie rolety na balkónové dvere
Mate niekto v byte tieto rolety pred oknom? su to plastove lamely a ide mi hlavne o zimne obdobie aby zima netahala tak od balkonovych dveri. Okna mam vsetky na byte v super stave dobre tesnia len balkonove dvere vplyvom toho ze sa viac otvaraju zatvaraju uz tak netesnia dvere nepritlaci tak silno k ramu. Uvazujem o tomto rieseni plastova roleta v kazete na mieru len na rozmery dveri/ramu

@anonym_autor tiež som radšej za s
@anonym_autor servis ako platiť drahsiu roletu.
My ich máme v celom dome a smerom na terasu ich vôbec nestahujeme bola to zbytočná kúpa.Tahat ti bude aj cez deň to ich budeš sťahovať?Daj opraviť dvere
Tak servis som tu mala uz dva krat moj svagor robi servis/montaz okien a trochu to pomohlo a po case znova take povolnejsie su a povedal mi ze jedine prerobit cele dvere a pridat viac zamkov do kovania a cena vraj dost vyssia oproti 90 eur za tuto roletu 😀 Uvidim este vyskusam tuto srandu objednat a ked nepomoze tak neviem ;)))
90 € za vonkajšiu roletu? Tak to ti tesnit nebude určite.
90 € za vonkajšiu roletu? Tak to ti tesnit nebude určite.
@doriiis Dala som presnejsie rozmery tak plastova roleta 98 eur a hlinikova roleta plnena este pur penou 154 eur. Tak aj ta hlinikova cenovo este v pohode a asi aj lepsia izolacia kedze je zateplena

No pomôže to, ALE:
Viac ako plastové sa oplatia hliníkové.
Dvere sa dajú dotiahnuť, stačí zavolať servis, ktorý sa venuje servisovaniu okien.
Ak nemáš pred prípravu na rolety, tak ti tie rolety zavrtaju priamo do rámu. Pri balkónovych dverách to bude veľmi ťažké a nepraktické. Ten bubon, v ktorom je roleta tie uberie z reálnej výšky dverí.
Okrem vchodu mám takéto rolety na celom dome