icon

Vstavaná linka - rady

leknolina
24. júl 2020

Ahojte mamicky, prosim vas o prostrehy prip rady... chceme rohovu vstavanu linku.. je niečo na co si mame dat pozor alebo napr tie co mate linky zmenili by ste niečo? Ďakujem

marca12
24. júl 2020

@leknolina ja by som prijala viac suflikov. V rohu mam skrinku s policami so zalomenymi dvierkami. Je to super velky priestor. Velke sufliky su vyborne,prehladne

kacena4
24. júl 2020

ahojko prosim ta co je to vstavana linka? ja mam teda kuchynsku linku na mieru, ale co tym myslis vstavana? vstavane spotrebice do nej, alebo chces vstavane strinky v kuchyni od podlahy az hore? napis co presne mas na mysli a na "modrej streche" najdes lepsie postrehy ako tu

miskooo1987
24. júl 2020

Jedine čo ti odporučím je dat si rúru do výšky... mám to a neviem si vynachváliť...

mladenca
24. júl 2020

Dobre je mat ruru vo vyske. Tiez aj umyvacku. Roh je dobre vyriesit rozumne, nejakym otocnym systemom alebo niecim takym a kuchynu jednoznacne po strop.

brezza
24. júl 2020

Siroke sufliky, umyvacku vedla drezu, aby si nechodila s oplachnutymi riadmi cez celu kuchynu. Premysli tiez aky digestor a sposob odsavania.

ovaaa
25. júl 2020

Umyvadlo mam vyvysene takze sa nezohynam a mam ho v rovine s rukami.

marca12
25. júl 2020

@mladenca otocny system rozhodne nie. To je najvacia sprostost,co si moze dat. Najlepsie riesenie su taketo skrinky so zalomenymi dvierkami.

zuzanka.zuzu
25. júl 2020

ak rohovú linku, tak ja som hore dala otočný systém a dole som dala do seba zapadajúce košíky - mám viac miesta než keby som dala "slzičku".

pre mňa pevné poličky rozhodne nie - to je tak akurát na odkladanie haraburdia 🙂 pretože ja všetko v linke používam, nemám tam "vianočné" formičky alebo pekáč, ktorý vytiahnem raz do mesiaca. všetko závisí od používateľky linky čo tam plánuje mať

asia83
25. júl 2020

@marca12 Presne. Máme dva rohy, takto riešené. Otočný systém je zbytočne drahý a nevyužijete veľa z toho priestoru, ktorý tam v rohu máte.

marca12
25. júl 2020

@zuzanka.zuzu ja mam v tych rohovych hrnce,plechy a vyberam denne odtial veci.

anitka63
25. júl 2020

Kuchyňu po strop, taniere do šuflíkov, kamoška to tak má a je to pecka. A pod rúrou mám šuflík, kde mám pekne postavané plechy, to mi sedí 🙂

leknolina
autor
25. júl 2020

@kacena4 myslela som linku na mieru

jankaatg
25. júl 2020

@leknolina keď sme bývali v byte mali sme tiež kuchyňu do L a v rohu sme mali najprv šuflíky a potom sme tam dali umývačku riadu. Potom sme sa presťahovali do domu a opäť sme riešili kuchynskú linku. Pôvodne sme chceli do L ale napokon sme to zmenili a máme ostrovček. Je to super a som rada že sme to zmenili (samozrejme závisí od veľkosti kuchyne). Všetko máme na sufliky a kopec úložného priestoru. Linka je až po strop. Nemuseli sme riešiť roh. Obidve boli robené na mieru.