icon

Výber gauča a postele

8. sep 2025

Ahojte, odkial máte gauc a postel?
Pozerali sme postele ale tie ceny ma prekvapili. Pri posteli mám pocit, že stači dobrý matrac a postel nie je extra doležita? Alebo sa mylim?

anonym_da8764
8. sep 2025

@anonym_autor dôležitý je aj rošt na posteli nie len matrac. Pri gauči si daj pozor aby bol pružinový nie len pena, lebo sa rýchlo vysedí a do roka ho môžeš vymeniť, bude nechutne tvrdý 🙂

autor
8. sep 2025
@anonym_da8764

@anonym_autor dôležitý je aj rošt na posteli nie len matrac. Pri gauči si daj pozor aby bol pružinový nie len pena, lebo sa rýchlo vysedí a do roka ho môžeš vymeniť, bude nechutne tvrdý 🙂

@anonym_da8764 dakujem popozeram

janisa31
15. sep 2025

v prvom rade ti poviem, ze je za mna dolezite aj jedno, aj druhe vyberat osobne, vidiet, chytit, sadnut si a vyskusat proste, to je za mna podstatne. sedacku by som bez toho veru nevedela kupit. skus pozriet u Kondelu, my sme na eshope kukli co by sme chceli vidiet, na ktorych predajniach maju vystavene, co chceme a potom sme boli kuk

sandokanka36
2. okt 2025
@janisa31

v prvom rade ti poviem, ze je za mna dolezite aj jedno, aj druhe vyberat osobne, vidiet, chytit, sadnut si a vyskusat proste, to je za mna podstatne. sedacku by som bez toho veru nevedela kupit. skus pozriet u Kondelu, my sme na eshope kukli co by sme chceli vidiet, na ktorych predajniach maju vystavene, co chceme a potom sme boli kuk

@janisa31 suhlasim s tebou, tieto kriteria su velmi podstatne! Mozem sa ta spytat, ktoru sedacku mate?

janisa31
20. okt 2025
@sandokanka36

@janisa31 suhlasim s tebou, tieto kriteria su velmi podstatne! Mozem sa ta spytat, ktoru sedacku mate?

@sandokanka36 poslem ti do sukromnej spravy fotku nasej sedacky

sandokanka36
22. okt 2025
@janisa31

@sandokanka36 poslem ti do sukromnej spravy fotku nasej sedacky

@janisa31 dakujem, fotku som si nasla a vybrali ste si krasnu sedacku. A farbu mate taku zelenu, ako je na fotke ci nejaku inu?