Výber jedálenského stola - pkrúhly, klasický alebo výsuvný
Ahojte sťahujeme sa do nového domu a mam dilemu ktorý stôl by sa nám hodil do jedálni, viem že okrúhle stoly sú praktické hlavne keď priestoru nie je veľa ale mne sa veľmi páčia ale, asi klasicky jedálenský stôl ktorý je väčší je lepšia možnosť či? Máte niekto skúsenosť aj s výsuvným jedálenský stolom? Je to blbosť a radšej si kúpiť rovno veľký stôl? Ďakujem
@anonym_autor okruhly prave nie je prakticky. Cim vacsi tym vias neuvyuzitelneho miesta v strede. Hranaty mozes prisunut k stene, odsunut a mat dalsie miesta. Ci potrebujes rozkladaci musis sama vediet ako casto hostis o tolko viac ludi
zvažujem to iste, ale ano.. ked som videla v obchode okruhly stol (vacsi priemer) + stoličky tak ide viac do priestoru a celkovo myslim, že na odkladanie jedla atd bude viac prakticky klasicky obdlžnik
Nasi maju vysuvny a uplne super ked prideme s bratom a rodinou
@anonym_autor ja mam klasicky.
kompromis je oválny rozťahovací ...
@anonym_autor Ak mas dost miesta na dost velky stol, tak uz je jedno ci okruhly ci obdlznik. Vyber co sa ti viac paci a hodi do priestoru.
Ak mas menej miesta, alebo vacsie skupiny len na velku noc a vianoce, tak vysuvny sa ti hodi lepsie a na bezny den mas ten mensi format.
Vysuvny sme mali ked sme zili v mensej obyvacke, rozkladal sa na sviatky a udalosti.
Ja som vzdy chcela velky stol, mame najvacsi aky sa nam pohodlne zmestil a ja ho milujem, aj ked je to opacha.
Okrúhly, rozťahovací do ovalného. Je to super. Pekne to vyzerá.
Zalezi aky mas priestor.
Mame okruhly 150cm, 8 ludi je max.
Ale mam priestor pri stole ostrov kam viem umiestnit jedlo ala svedske stoly ak nas je raz za cas 8

mne sa vizualne pacia okruhle stoly ale nepridu mi prakticke. My mame stol pre 6 ludi, v pohode pri nom posedi aj 8 ludi a este vzdy tvrdim ze by som prijala sirsi, pretoze ak rozlozim taniere tak v strede nie vzdy viem vsetko polozit (myslim jedlo)