icon

Výber nafukovacej postele pre návštevy a deti

cernusik
21. jan 2024

Dobrý deň,prosim tip, aku nafukovaciu postel kúpiť. Planujem to na prespavacky, ked pridu deti na prázdniny, pripadne pre navstevy, ked uz nestacia postele. Teraz sa nam ohlasilo viac ľudí ako postelí a ja zvazujem,ze kúpim toto a potom to vyuzijem aj pre decka. Len ci to nesfukuje a ci lepšie väčšiu alebo radsej dve užšie. Ci sa na tej velkej nebudú dvaja prevalovat. A ak mate doma taku,co ste spokojní,dajte prosím konkretny tip.dakujem

kubkovamama
21. jan 2024

@cernusik máme z jysku,taká tenšia guma,pre deti úplne stačí a potom ma manzel z armyshopu a tie sú top

egonsk
21. jan 2024

luxusne sa na tom sice nevyspia a pripadnu suloz asi budes tiez pocut, ale myslim, ze celkom by im postacila taka velkorozmerna s tym semisovym potahom navrchu. Akurat sa to dlho fuka a ma to pomerne vyrazne spevnujuce "diery" ked je to nafukane. No 2-3 noci to bez problemov zvladnu aj ludia s problematickou chrbticou. Maju ich v kazdom hypermarkete za par eur.

maca1984
21. jan 2024

Máme presne na takéto prespávačky Intex nafukovacia posteľ, pre 2 osoby, poťah to má tuším velúr. Spali sme na tom už aj my pár nocí, a pohoda. Na trvalé spanie nie, ale na takéto občasné, stačí.

egonsk
21. jan 2024

@maca1984 presne o tom intexe som pisal. 🙂 Tiez sme ju pouzivali na navsteve u rodiny jednej ex. Jedine co mi vadilo boli tie vyraznejsie hrbole, ked bola tvrdsie nafukana, inak celkom pohodlna.

maca1984
21. jan 2024

@egonsk Súhlasím. A zas keď je to mäkššie/slabšie nafúkané/ tak sa to prevaluje keď sa jeden pohne, ako vodná posteľ 😀

jazula
21. jan 2024

Ja som na takej spavala asi mesiac, ked som kupila prvy byt a nabytok som potom kupovala postupne…nostalgia 😅. Vcelku dobre sa na tom da vyspat, za mna skor jednolozka ako jedna velka aj z praktickych dovodov (ked pride jeden clovek, zaberie menej miesta). A v lete to bolo v pohode, ale uz na jesen mi na tom bola zima, aj ked som si pod postel dala deku.

cernusik
autor
21. jan 2024

@maca1984 ano,presne nad tou intex som uvazovala, len yeraz ktorú, lebo ich je viac druhov. Viac by mi pasovala ta sirsie, len mam obavy,ci to nebude zlé, ked sa ten druhý vedla otočí,ze to prevali aj spoluležiaceho 🙂 neviem to napísať inak🙈

cernusik
autor
21. jan 2024

@egonsk byvaju take oká - hrbole? Alebo byva na take pásy..co je podľa teba lepšie?🙂vdaka

cernusik
autor
21. jan 2024

@jazula máme podlahové tak to by mohlo buy asi ok. Uvazujem nas nejakou okolo 30 cm..pripadne dam ešte deku 🙂 ďakujem

niekto2hy
21. jan 2024

Su aj samonafukovacie,predavane s kompresorom.

maca1984
21. jan 2024
mirek46
14. nov 2024

@cernusik Zdravím, zapájam sa do diskusie aj keď, už zrejme nafukovaciu postel máte zadovážtenú, chcem sa podeliť o skúsenosť keďže som si prešiel už viacerými typmi, aj ich ľuďom pomáham profesionálne opraviť u mňa vyhráva jednoznačne Intex Comfort Qeen 152 x 203 x 56 cm alebo Elevated s výškou 51cm tvrdosť postele sa dá nastaviť pre extra komfort navyše sú priecky s pevných vlákien ktoré sa neroztahujú, to znamená že na nej ležíte s pocitom rovného chrbta, ešte majú jednu vychytávku vo vzduchovom el. čerpadle, že majú dvojventil pre manuálne dofuknutie materiál je pevnejší ako u klasických cena za tieto typy je 85- 100€ čo je super cena za mobilnú posteľ ktorá vydrží dlho
Sám jednu testujem už 2 mesiac na nej lezim a môžem povedať že som sa ešte neocitol ležať na zemi 🙂 dokonca vzduch drží 3 týždne neni ju nutné často dofukovať, jednoduché rozloženie za 4 min je nafúknutá odporúčam na ňu si dať hrubšiu deku alebo návlek spolu s dekou keďže má semiš na povrchu tak sa vôbec nesmyka.
Mal som klasický matrac 80x 200 a na tom som sa nevyspal lepsie ako na nafukovacej posteli 😉❤️

mirek46
14. nov 2024

@cernusik obávať sa nemusíte že vás druhá osoba prevrati😀