icon

Výber najlepšieho vysávača a tepovača

barbie_b
26. máj 2025

Ahojte, celý byt máme pokrytý kobercami a zvažujem kúpu nového vysávača a tepovača. Doteraz som mala len vreckové vysávače. Prosím, podľa vašej skúsenosti je lepšie kúpiť osobitne vysávač a osobitne tepovač, lebo tak sú kvalitnejšie? Alebo je dobrý aj kombinovaný spotrebič? Ten predražený Dyson stojí za to? Z akou značkou ste spokojné (chcem ísť do kvality), s akým typom?
Nemáme zvieracie chlpy, ale deti furt niečím ogebria zem (med, temperové farby, džús a tak).
Tepovacími službami to riešiť nechcem. Spotrebiteľské testy som googlila, ale rada by som počula skúsenosť reálnych ľudí, nie platenej prezentácie.

sisska96
26. máj 2025

Ja mám Zelmer s tepovačom. Za mňa ok

parvinka0001
26. máj 2025

Máme Kärcher SE 4001 sme veľmi spokojní

simca06022011
26. máj 2025

ja mam samostatne a popravde (neviem ako casto by si to pouzivala), isla by som do samostatneho, pretoze tepovace su proste velke na beznu udrzbu a riadenie bytu. Podla mna teda, vysavam kludne aj kazdy den, kazdy druhy.
Ja mam vreckovy (najblizsie uz kupim bezvreckovy) miele a nedam nan dopustit, a vysavac/tepovac mam profi kupeny ale vysvam s nim len gauč, calunenie = aj to len ked sa ide tepovat, je to aj hlucnejsi stroj.
INAK tepovace sa zvyknu dat aj pozicat, tak mozno by si si mohla skusit, ktory ti bude vyhovovat ak sa nebueds vediet rozhodnut. Mali sme pozicany karcher, a bol v pohode. Ale bez skusky by som si ho nekupila (s vysavacmi karcher sme spokojni neboli, dva som mala uz v rukach )

barbie_b
autor
26. máj 2025
@simca06022011

ja mam samostatne a popravde (neviem ako casto by si to pouzivala), isla by som do samostatneho, pretoze tepovace su proste velke na beznu udrzbu a riadenie bytu. Podla mna teda, vysavam kludne aj kazdy den, kazdy druhy.
Ja mam vreckovy (najblizsie uz kupim bezvreckovy) miele a nedam nan dopustit, a vysavac/tepovac mam profi kupeny ale vysvam s nim len gauč, calunenie = aj to len ked sa ide tepovat, je to aj hlucnejsi stroj.
INAK tepovace sa zvyknu dat aj pozicat, tak mozno by si si mohla skusit, ktory ti bude vyhovovat ak sa nebueds vediet rozhodnut. Mali sme pozicany karcher, a bol v pohode. Ale bez skusky by som si ho nekupila (s vysavacmi karcher sme spokojni neboli, dva som mala uz v rukach )

@simca06022011 dakujem za vsetky info.

barbie_b
autor
26. máj 2025
@sisska96

Ja mám Zelmer s tepovačom. Za mňa ok

@sisska96 dakujem

barbie_b
autor
26. máj 2025
@parvinka0001

Máme Kärcher SE 4001 sme veľmi spokojní