icon

Vyrovnanie podlahy - adhezny mostík či tekutá izolácia

petertomas
23. júl 2025

Dobrý deň, chcem si dať urobiť laminátovu podlahu, ale mám tam dlažbu a je krivá.S čím to treba vyrovnať?Majster mi povedal že adhezny mostík a flexibilné lepidlo. Keď som sa pýtala druhého majstra ten povedal že tekutá izolácia a nivelacny poter.Vie mi niekto poradiť čo bude lepšie???? Ďakujem

markusrasford
23. júl 2025

@petertomas ta tekutá izolacia

petertomas
autor
23. júl 2025
@markusrasford

@petertomas ta tekutá izolacia

@markusras
@markusrasford a netreba čakať mesiac kým to uschne ??

done
23. júl 2025

dobrý majster vyseká dlažbu, na podkladový betón dá vodeodolnú izoláciu a na to samonivelizačný poter. Ak dlažbu nevyseká a dá na ňu izoláciu a poter, na ten ešte plávajúcu podlahu - zdvihne sa výška podlahy a nastane problém s dverami, schodmi...

petertomas
autor
23. júl 2025
@done

dobrý majster vyseká dlažbu, na podkladový betón dá vodeodolnú izoláciu a na to samonivelizačný poter. Ak dlažbu nevyseká a dá na ňu izoláciu a poter, na ten ešte plávajúcu podlahu - zdvihne sa výška podlahy a nastane problém s dverami, schodmi...

@done v tom problém nie je,myslím schody a dvere .Ide o to aby to čim skôr uschlo

markusrasford
23. júl 2025
@petertomas

@markusras
@markusrasford a netreba čakať mesiac kým to uschne ??

@petertomas mesiac určite nie ale prikláňam sa k názoru ze pred časom to majstri sekali aby podlahu vyrovnali

done
23. júl 2025
@petertomas

@done v tom problém nie je,myslím schody a dvere .Ide o to aby to čim skôr uschlo

@petertomas ak ide len o rýchlosť tak na dlažbu nataviť asfaltové pásy a na to poter.