Vysávač do 200 eur
Ahoj poradíte vysávač do 200€ ?
vysoký, dobrý sací výkon,a nízka hlučnosť....
Ďakujem🤗🤗🤗
Hoover telios je ovela lacnejsi ako tvoj budget ja som s nim max spokojna ma vybornu hlavicu na podlahy kedže mame drahu podlahu musela som vybrat nejaky co mi neposkrabe zem
@siimonella Aby vysávač nepoškriabal podlahu? Prečo by mal? Aspoň ja som sa s niečím takým nikdy nestretla, pokiaľ nie sú na podlahe nejaké kamienky alebo čo tak to sa nemá prečo stať.
@wetsel tak si mala šťastie na dobré hubice, lebo ak su tvrdé koliesta na hubici a vysávač sa veľmi priľne k podlahe tak može poskriabať. sama mám s tym skúsenosť
@siimonella Presne tak, aj philips ma take priserne tvrde niektore, aj miele ma jednu na bezne podlahy vzdy k vysavacu a neskutocne tvrda je, plastova.. pricucne sa to a aj ked nie, tak ten plast skrabe. To je tak mozno na koberec (nemam neviem vyskusat). Mam Miele Parquet a to je spicka. Mam drevenu podlahu, žulu a mramor v dome a to sa poskrabe raz dva... Predtym elektrolux mala aspon gumu vsade zo spodku aj na kolieskach
@siimonella To som prekvapená, lebo fakt som sa s tým ešte doma nestretla a toto by ma asi trafilo. Neni to tak dávno, čo som nový kupovala klasiku a od Rowenty mám, v Planeu som kúpila, keď mali fajn akciu a na ten pol slova nemôžem zatiaľ povedať. Najskôr som síce chcela len robotický, ale tak došla som na to, že treba aj klasiku, robot to je tak na bežné rýchle denné povysávanie 😀
@wetsel presne ako píše @simca06022011 mala som Concept poškriabal mi drahú drevenú podlahu a už aj letel, teraz mám hoover kde je špeciálna hubica na tvrdé podlahy (koberce nemáme) a to už je o inom. tak aspoň budeš vedieť do budúcna, že aj toto sa môže stať a das si pozor
@siimonella Ďakujem za info baby. Už teda aj na to budem dávať pozor 🙂 Koberce ani my, akurát jeden, ale to len taký menším pod stolom v obývačke. Aj to som ho nechcela, ale chladno mi bolo, keď som sedela 😀
Tak v byte mi to nevadilo,t am bola tvrda podlaha alebo laminat, a tomu sa nestalo nicim nic... cize zalezi velmi od podlahy.

@monane ja si to s inym druhom vysavaca ako thomas uz neviem ani predstavit
zaroven ako povysavam hned aj poumyvam podlahu a vsade aj pod sedackou a nemusim ani posuvat nabytok.
nesmierne mi tento vysavac ulahcil zivot. A co je hlavne mam tak cisto doma ako som si vzdy predstavovala a to v jednom kroku , hned pri vysavani.