Z akého materiálu máte sedačku?

danette
22. aug 2023

Ahojte. Ideme kupovať sedačku do obývačky. Chcem sa opýtať na vaše skúsenosti, čo sa týka látky. Boli sme vo viacerých predajniach a určite chceme látku kvalitnejšiu, odolnú voči oderu. Zaujalo ma že ponúkajú látky do ktorých nepresiahne voda, avšak bola som upozornena že tieto látky sa ťažko čistia ak tam už predsa len vznikne nejaký fľak. Potom nám ponúkali látku cistitelnu vodou, pred nami popísal sedačku fixkou a očistil handričkou s čistou vodou. Chcem sa teda spýtať na vaše reálne skúsenosti, tie ktoré máte tieto sedačky. Ďakujem 🙂

dskjhfdlkdjhl
22. aug 2023

@danette Mame kozenu, latkovu by som nechcela.

mucuinka
22. aug 2023

@danette my mame preane tu cistiacu. A dve male deti k tomu. Cisti sa paradne. Mame ju uz asi 5 rokov. Tepovanie sme museli dat robit len raz, ked sa na nu maly rano pocikal a moj drahy muz to vycistil len povrchovo a nie vo vnutri, tak to zosmradlo. Aj ked moj muz tvrdil, ze po mojom vycisteni nic neciti, mne to nedalo. Ale skvrny su inak super vycistitelne.

tykat
22. aug 2023

@danette mame latkovu, kozenu by som nechcela
Mame latku s 3D efektom, vyzera ako brusena koža. Mame ju už niekoľko rokov, stale ako nova, utriem handričkou a raz za čas dam vytepovat.

danette
autor
22. aug 2023

@dskjhfdlkdjhl koženú zas nechceme, ale ďakujem za odpoveď 🙂😉

danette
autor
22. aug 2023

@mucuinka ďakujem. Presne toto som chcela počuť že ako to funguje v praxi. A môžem sa opýtať akej farby máte sedačku? Je látka jednofarebná? A odkiaľ kupovana?

anavixy
22. aug 2023

My mame taku tu jemnu “semisovu” z Moebelixu takze nic prevratne, neviem ako sa to vola, ale je to prave take ze sa to ma dobre cistit a aj sa cisti. Je staroruzova a vyslo kefkou s beznym cistiacim prostriedkom aj pero, takze za mna spokojnost.

danette
autor
22. aug 2023

@tykat a odkiaľ kupovana? Máte aj deti? Lebo ja mám 3, 10, 8 a najmladších má 10 mesiacov. V obývačke trávime veľa času, čiže bude sedačka namahana. A farba je aká?

dada7701
22. aug 2023

@tykat mohla by som foto vašej sedačky ? Kľudne aj správa ..dik

tykat
22. aug 2023

@danette
@dada7701 my ju mame cca 8 rokov, ziadne poskodenie, valame sa na nej denne, aj male deti, uz nie je v ponuke ale podoba sa jej tato 3+2, na 2-sedaku mame takuto relax upravu a latka je presne tato co sa pani pyta, s 3D efektom vysokoodolna proti oderu. My mame tu druhu zlava.

ivanka12311
27. aug 2023

Mame koženu látkovú by som nechcela ani zadarmo

mucuinka
28. aug 2023

@danette je kupovana v decodome. Je svetlo siva, taka striebrista, bola naozaj dost draha, ale ta latka naozaj plni ucel. Skusim ju pohladat na internete a pripadne pridat odkaz

erikavesela
28. aug 2023

My mame calunene stare 100 rocne, este slamou plnene, kresla a k tomu urobeny gauc...schvalne sme davali umyvatelnu latku, lebo tie kresla sa nedaju cistit kvoli slame...vidim flak... pretriem vodou a je prec...

zuzubb007
28. aug 2023

kozena je otras to urcite nie, nasa latkova vydrzala 14 rokov z decodomu akoze maju krasne a kvalitne materialy, velke sedaky aby sa dalo kludne lezat aj trom, odporucam siva farba je naj, vydrzala aj velkeho psa a deti nonstop na nej

simca06022011
28. aug 2023

ja by som si uz nikdy kozenu sedacku a duplom k detom nekupila.. uzivali sme ju s dietatom iba 2 roky a tie flaky a spinu nedas dole nicim, ano ten pocit tam je ze poutieram ju, osetrim a krasna, ale to je tak jedina vyhoda :D Zakryvala som ju a aj tak som sa nevyhla "skodam" na 4t nabytku ( a to je uz 10r+, teraz ani nechcem hadat co by stala).
Mame latkovu sedacku, pri tolkych detoch a malych, pozeraj na CENU. PRoste rataj s tym, ze ju napr. za 5r-10r vymenis ak bude treba a nebudes nad tym plakat.
Mame phase latkovu, vytepujem ju normalne komplet 2x do roka a nemam problem. male flaky opatrne cistim, lebo akokolvek lokalne keby som to chcela, tak ostane tam flak od vody, cize bud celu tepovat, alebo fakt OPATRNE lokalne. Zvladla vsetky flaky, psa, vyliate jedlo, cokoladu, po tepovani v podstate vyzera ten potah ako novy. o pohodli a tom, ako sa na nej lezi/spi ani nehovorim. Cize za mna latkovu, cistitelnu, ziadne extra ja neviem "semisove" a take umele potahy by u nas nepresli, cize ja si to musim ist chytit do obchodu.

A poviem, ti aj tak mam na nom dieru, lebo šteňa... maskujem to a vymenim za par rokov :D ale nie je vydrata (a to sa tam denne SPÍ, nie len sedí) ani flakata. DOkonca na nu v lete prazi slnko a potah som sa bala, ze zosvetli ale nic take sa nestalo.

dskjhfdlkdjhl
28. aug 2023

@zuzubb007 preco si myslis, ze kozena je otras?

deginko
28. aug 2023

@mucuinka tiež ma prosím zaujíma,tá vaša sedačka,ak ju najdes

gertrudka222
27. sep 2023

My sme inu ako latkovu sedacku doteraz nemali. Mame dve deti, ale stihli sme vymenit uz dve sedacky, teraz mame tretiu. Netusim, co na tej sedacke robili, ked som tam nebola, lebo som nebola nicoho takeho svedkom ani raz, ale dopadli katastrofalne obe. Terajsiu mame z Topsedaciek uz treti rok a za mna skvela volba. Opat latkova, ale asi je v kazdom tom materiali rozdiel, nie je latka ako latka. Sedacka je ako nova, za co som mega vdacna 😀