icon

Za akú cenu predať nový kuchynský robot?

3. feb 2024

Vyhrala som v súťaži kuchynského robota Kenwood. Normálne stojí asi 700-800€. Za koľko ho predať? Je nový, ale nie je k nemu zaruka.

autor
3. feb 2024

Tiež ma napadá, že to je taká dosť blbá vec na predaj. Ľudia čo chcu robot za 800€ si ho radsej kúpia v Elektre so zárukou než aby ušetrili par stovák. A zas ľudia čo chcu ušetriť si nebudu kupovať taky drahý robot

slavomira236
3. feb 2024

Ak ho das za polku urcite ho niekto kupi. Sk ti ho netreba a vyhrala si ho ziskova budes tak ci tak

3009
3. feb 2024

Tak okolo 500 eur a uvidíš či to niekto kúpi a potom môžeš cenu znížiť.

klip0
3. feb 2024

Aj ja by som skúsila okolo 500€ a uvidíš. Ak ti ho ozaj netreba

basulaak
3. feb 2024

Skusila by som 400€. Nema zaruku, to by ma odradzalo.

vlado818
3. feb 2024

Najnizsia cena na heureke. A z toho 1/2 pripadne trosku viac.

autor
3. feb 2024

Uvidím. Skúsim to streliť za 500€, premýšľam, že ho asi pre istotu par krát doma použijem aby som sa uistila, že funguje tak ako ma. Ak sa to nepokazí na začiatku, tak už potom len po rokoch, aspoň ja mám takú skúsenosť

1andrea111
3. feb 2024

Prečo nemá záruku? Bol už používaný?

vlado818
3. feb 2024

Toto nerobte neotvarajte,neskusajte. Znizujete cenu. Kupujem takto vela veci a ak je tovar otoverny nedajboze pouzivany cena dole! Len pre srandubaky jento model mozno sa mi hodi

larisa
3. feb 2024

Keď nemá záruku ťažko predáte za 500€. Skúste ho predať za 300 €. Pretože nový tovar si ľudia radšej kupia zo zárukou. Ale čudné je že nemá záruku.

huxy
3. feb 2024

Ak ho vyskúšaš či pár krát pouzijes, hodnota pôjde zas dolu.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
autor
3. feb 2024

Záruku nemá, lebo od neho nemám žiadny doklad. Kenwood spolupracuje s firmou v ktorej pracujem a ta sutaz bola pre zamestnancov. Čím lepšie pracovne výsledky tým viac lístkov v lotérii s mojim menom. Dostala som to bez papiera. Ale už sme raz takto sutaz mali a tie veci fungujú roky, takže nie su to nejake vyradené šmejdy

maranta_leuconeura
3. feb 2024

Daj na marketplace aj bazos, zacni na polovici ceny a uvidis. Ked tak stiahnes a das za menej. Uplne bezne sa veci pouzivaju bez zaruky (niekomu to dlho stoji doma a ani na to nesiahne) aj parkrat pouzite. Uz som tak plno kupila za zlomok ceny. Este stale je viac poctivych ludi co naozaj predavaju to co nevyuziju, takze zatial nemama zlu skusenost, pri drahsich veciach som si ale dala namahu a isla osobne a trvala na vyskusani. Ved normalne das do zastrcky, metla sa bude tocit, ok, nie je o com. Ked to uvedies v inzerate, ze je bez zaruky, nevidim na tom nic divne.

4stanka4
3. feb 2024

ak chceš napíš mi do správy aký model to je, možno by som mala záujem. Ďakujem

slavomira236
3. feb 2024

Ved normalne daj metlicku a strc do zastrcky a naprazdno vyskusaj..ked bude ist predavaj