icon

Zháňam stavebnú partiu na stavbu rodinného domu

kris_tin_
16. apr 2025

Dobrý deň, zháňam partiu na stavebné práce, základová plátňa + zašalovanie pivníc.
Stavba rodinného domu.
Prosím odporučte.

chrobak7
16. apr 2025

@kris_tin_ Takto to dnes nefunguje. "partie" nie sú. Všetko sú to podnikatelia - živnostníci či s.r.o. čky. Alebo majstri, ktorí sú zamestnaní u živnostníka či v sro-čke, prípadne táto im dohadzuje zákazky.

A ak sa ti aj nejaká "partia" ozve, tak to bude partia rómov, čo sa budú tváriť, že robia, prácu odfušujú a nakoniec si vypýtajú viac, než na čom ste sa dohodli. A keďže ich bude tak 5-7, tak sa im neodvážiš protirečiť a vyplatíš im, čo si vypýtajú, len aby si sa ich zbavila.

Ale skúšať to môžeš. Len fakt si dávaj pozor, koho si najmeš.

kabinka11
16. apr 2025

@kris_tin_ treba napísať lokalitu. U nás je jedna firma, sú spoľahliví a šikovní.

lukinka221
3. júl 2025

Dobrý deň viete mi poslať na vás kontakt? Viem vám odporučiť živnostníkov ktorý mne robili stavbu v NZ pán ich parťák zabezpečil komplet všetko od Bagra až po posledný kameň mne robili základy,múry,veniec a strechu taktiež neskôr mi zabezpečil aj strojové omietky umna Max spokojnosť

lukinka221
3. júl 2025
@lukinka221

Dobrý deň viete mi poslať na vás kontakt? Viem vám odporučiť živnostníkov ktorý mne robili stavbu v NZ pán ich parťák zabezpečil komplet všetko od Bagra až po posledný kameň mne robili základy,múry,veniec a strechu taktiež neskôr mi zabezpečil aj strojové omietky umna Max spokojnosť

@lukinka221 nie sú rómovia sú ozaj šikovný načom sme sa dohodli tak aj dodrzali