Zladenie obývačky
Nejaké inšpirácie ( zariadujeme ) obyvacka s kuchyňou máme sivo bielu kuchyňu rozmýšľame ako zladime obývačku ďakujem.
@hildicapupu Tak to drzim palce. No jasne to uz by sme mali mat davno objednane 😀 Ale ved chodte aj do predajni Kondely pozriet aj ten eshop je prehladny celkom. Drzim palce 🙂
@hildicapupu a prečo by sa to nemalo vyplatiť? nás tak vyšla kuchynská linka menej ako keď sme si dávali naceňovať v iných kuchynských štúdiách. a na výber majú viac ako 20 rôznych typov kuchyní.
@piece takze vlastne ste si vybrali kolko ks skriniek chcete taky a takych? tak tomu mam chapat? cez 20 typov tak to je celkom slusne. myslela som si ze tam bude mozno tak 3-5 typov kuchyne len v roznych dekoroch a to je vsetko 😀
@hildicapupu áno presne tak 🙂 podľa mňa je to super možnosť si to takto vyskladať, a cenovo ťa to nevyjde ako tie kuchynské linky na mieru od stolárov za minimálne 5000eur. vymerať si miestnosť dokáže v pohode každý a tak isto keď ovládaš matematiku tak si vieš vypočítať koľko skriniek potrebuješ 😉
@piece suhlas a este co je podla mna super, ze ti tu linku ale aj sedacku na mieru aj pekne povynasaju 🙂 takze aj keby si nemala akorat v tom case chlapa doma, nemusis sa s tym sama natahovat 😉
@piece @hianicka13 ok dakujem kocky za odpovede. pozerali sme to s muzom celkom sa nam to pozdava a aj ked sme si to porovnavali s inymi eshopmi vyjde nas obyvacka aj linka o mnoho lepsie cenovo. plus ked zhodnotim aj to dorucenie a moznost dorucenia v sobotu. 🙂
Ahojte, mame v plane prerobit obyvacku, tak by som bola vdacna za nejake inspiracie popripade napady 🙂 Pred letom uz chceme mat hotovo, len ja to radsej zacinam riesit uz teraz 😀
@yna1 inspiracie myslis co? ja som najskor cerpala nejake z pinterestu a potom som sa snazila co najviac priblizit tomu co sa mi pacilo 😀 a preco prave pred letom?
@yna1 idete na komplet menit obyvacku ci len sedacku? lebo niekedy sa stane ze niekto napise tak a mysli to inak 😅
@hianicka13 tak na leto uz chceme mat uplne skompletizovany interier, pretoze sme postupne rekonstruovali a prerabali izbu po izbe od minuleho roka 😅 tak mi napadlo ze mozno nejake navrhy napady alebo vymozenosti tu najdem 😀
@sandokanka36 no podstatna a prvorada je sedacka to je jasne, to je asi take gro celej miestnosti a podla nej by som sa chcela dalej odrazit s nabytkom.
Mám tiež podobnú dilemu, že neviem vybrať a nejako to zladiť spolu..Neviem si to tak predstaviť že ako by to mohlo vyzerať. Takže sa sem tak trochu pripnem 😀
@yna1 neviem co povazujes za vymozenost? akoze konkretne nejaky nabytok alebo teda vymozenost v ramci sluzby obchodu? pokial chces toho brat tak viac tak by vobec nebolo odveci ak by sa dalo nakupit na splatky. teda u nas to bolo velke plus ked sme zariadovali.
@yna1 Aha cize hlavne nabytok. Myslela som si ze aj nejake rekonstrukcne zmeny idete robit 😀 No tak pokial chces zacat sedackou tak asi sa odraz od priestoru ako mas rozlozeny. Nemas nejaky nakres alebo nieco?
@ufatess no ved to by som bola akoze najradsej aj ja skor za tie eshopy, lebo autom sama nechodim a uz vidim mojho ako sa mu "chce" 😅
@hianicka13 tak ale to je si myslim v dnesnej dobe asi uz vsade. ved ti predajci zase musia ratat s tym ze nema clovek tolko penazi naraz v hotovosti. i ked zas by som sa tam bala toho ze by som vela preplatila.
@sandokanka36 nemam bohuzial, ale skusim nieco vymysliet. ale ved klasicky sa jedna v podstate o obyvacku a na jednej strane mas francuzske okna a odhrnacky na terasu. mame to spojene aj s kuchynou.
@hianicka13 a nevyjde ta to v prepocte viac potom? my akoze mame bokom odlozene nejake peniaze tak postupne si davame do poriadku byvanie konecne sme sa s tym niekam pohli. Ideme teraz aj podlahy vymienat a nabytok co mame tak akoze nic mu nie je len to chce uz nejaku zmenu za tie roky a hlavne to nejako zosuladit.
@yna1
@danajahotkova ked nemas inu moznost..ale ved zase treba pozerat tak aby ti nedali ja neviem aky velky urok vsade to robia inak a my sme si to najskor skusili normalne doma sami cez net ze na kolko by to vyslo a podla toho sme potom isli. ked mate odlozene bokom peniaze tak to je len plus pre vas 🙂 ale kazdopadne my sme zase pozerali aj aby ten nabytok nestal neviem kolko eur 😀
@yna1 pokial to mas spojene s kuchynou a nemas tam ziaden prechod tak asi by som to rovno ladila aj s tou kuchynou do jedneho stylu aby to nebolo nejake kikiriki zase 😀 ked hovoris ze postupne si davate izbu za izbou nejako doporiadku, tak ak este nemate kuchynu hotovu tak by som to asi brala ako celok.
@hianicka13 @ufatess tak ale to nebyvas najjednoduchsie. ved keed si dam do googlu vyhladat sedacky tak mi najde xy eshopov, obchodov, predajni.. a to keby mam pozerat tak asi stravim za tym telefonom alebo pc celu vecnost..vy ste odkial kupovali?
@danajahotkova my sme kupovali v kondele a presne ako som pisala okrem sedacky sme tam toho pokupili teda viac a vyriesili nieco splatkami a nieco sme zaplatili ihned. ja mam s nimi len dobre skusenosti.
@hianicka13 @ufatess tak ale to nebyvas najjednoduchsie. ved keed si dam do googlu vyhladat sedacky tak mi najde xy eshopov, obchodov, predajni.. a to keby mam pozerat tak asi stravim za tym telefonom alebo pc celu vecnost..vy ste odkial kupovali?
@danajahotkova ahoj, prosim ta vybrala si nakoniec tu sedacku? resp. ci si sa drzala toho co ti radili alebo co bolo pre teba najdolezitejsie pri vybere. caka nas zariadovanie obyvacky tak by ma to celkom zaujimalo. dakujem 🙂
@danajahotkova ahoj, prosim ta vybrala si nakoniec tu sedacku? resp. ci si sa drzala toho co ti radili alebo co bolo pre teba najdolezitejsie pri vybere. caka nas zariadovanie obyvacky tak by ma to celkom zaujimalo. dakujem 🙂
@kremlika ahoj, no poviem ti bol to celkom boj, čo som si nemyslela že bude také náročné 😀 ale v podstate áno, vybrali sme aj vďaka kočkám čo mi tu poradili a neľutujeme 🙂
@kremlika ahoj, no poviem ti bol to celkom boj, čo som si nemyslela že bude také náročné 😀 ale v podstate áno, vybrali sme aj vďaka kočkám čo mi tu poradili a neľutujeme 🙂
@danajahotkova aj vieš hodiť nejaký link alebo fotku prosím ťa? My vyberáme akorát svokre nejakú novú pohovku, lebo ona by si vybrala hneď prvú čo by uvidela a nešla pozerať ďalšie. Ju toto nebaví moc 😀
@danajahotkova takze podla coho ste sa riadili pri tom vybere hlavne? Lebo ja neviem teraz na co dbat. Ci na cenu alebo material alebo na co vlastne. Predtym sme mali sedacku od nasich takze toto je taky prvy samotny vyber 😀
@danajahotkova aj vieš hodiť nejaký link alebo fotku prosím ťa? My vyberáme akorát svokre nejakú novú pohovku, lebo ona by si vybrala hneď prvú čo by uvidela a nešla pozerať ďalšie. Ju toto nebaví moc 😀
@sims4 Vidis a aj toto ti je taky druhy dovod preco som sem pisala, lebo tiez sa mi nechce vsetky obchody obehavat alebo stravit za mobilom cele hodiny.
@danajahotkova takze podla coho ste sa riadili pri tom vybere hlavne? Lebo ja neviem teraz na co dbat. Ci na cenu alebo material alebo na co vlastne. Predtym sme mali sedacku od nasich takze toto je taky prvy samotny vyber 😀
@danajahotkova ďakujem ti. No tak hor sa na predajňu 😀 Predsa len nie je nad to, keď si človek môže nábytok pozrieť osobne a na živo. A hlavne keď sa jedná o tú sedačku, pretože z obrázku neviem posúdiť aká je vysoká a či je dosť tvrdá. A druhá vec čoho sa tiež tak trochu obávam je, či sa rýchlo nevysedí..

@hildicapupu jasne treba ked sa da a ten priplatok zas nie je taky vysoky 🙂 konieckoncov vies vyuzit aj dopravu zadarmo takze toto je uz fakt malina. a tusim som to este nezazila v ziadnom eshope ze by dorucovali aj cez vikend.