Zladenie obývačky
Nejaké inšpirácie ( zariadujeme ) obyvacka s kuchyňou máme sivo bielu kuchyňu rozmýšľame ako zladime obývačku ďakujem.
@danajahotkova ďakujem ti. No tak hor sa na predajňu 😀 Predsa len nie je nad to, keď si človek môže nábytok pozrieť osobne a na živo. A hlavne keď sa jedná o tú sedačku, pretože z obrázku neviem posúdiť aká je vysoká a či je dosť tvrdá. A druhá vec čoho sa tiež tak trochu obávam je, či sa rýchlo nevysedí..
@michaelagburova my máme tiež spojenú obývačku s kuchyňou. Kuchyňa sivá s drevom a čierne spotrebiče. Sivé stolicky drevený stôl a obývačka hnedo biely gauč hnedo biely nábytok a 2 veľké modro biele obrazy. Ešte mi treba nejaký modrý kvetináč a modré vankúšiky ale nekúpila som zatiaľ.
K tvojej kuchyni by som obývačku dala nejaký sivý gauč,bielu stenu obývačkovu a nejaké horčicovo žlté doplnky. Nech to trošku rozbroje bielo sivú.
@85miska dobrý deň Miška, mohla by som poprosiť foto kuchyne ? Ako máte skombinovanu bielo sivú ?

@sims4 poslem ti do spravy 🙂
@kremlika ako to zalezi od vasich preferencii ake mate a na co najviac prihliadate. Ale ja napriklad som bola velmi prekvapena z toho ze je fakt vela podobnych sedaciek len ceny sa lisia u predajcov a eshopov.
@danajahotkova Tak ako ja kvoli priestoru premyslam normalne aj nad tou velkou Uckovou sedackou, aj ked rodina pride alebo kamosi tak sa tam skor pomestime vsetci. A preferencie? Jasne ze cena zavazi asi najviac, ale podstatne je ci to aj vydrzi nejake tie roky, lebo ako fakt ked uz sme sa na to dali tak by som bola velmi nerada keby ju mam za dva tri roky vymienat 😕