icon

Ako kontaktovať DPD zákaznícky servis?

david294
19. nov 2025

Dobrý deň mate niekto skúsenosť ako kontaktovať DPD ci uz zakaznicky servis alebo niekoho, dva dni po sebe mi mali doručiť balik, kuriér ani raz nevolal. Ani DPD nič iba posielajú mail ze kedy bude doručený balik. Mail som už posielal, ziadna odozva. Dokonca v poslednom maili o doručení je písané že to je posledný pokus. Dakujem

lukbe
19. nov 2025

V aplikácii si to skúšal pozrieť?

david294
autor
19. nov 2025

vsetko aj v aplikacii, 2x nepodarilo sa dorucit, či nieco také.

anonym_8f16e4
19. nov 2025

@david294 dpd najhoršie co môže byt. Nečudujem sa ,ze nemajú zákaznícku linku, lebo by to bol nespokojný zákazník za nespokojnym.

denithestrange1993
19. nov 2025

@david294 kontaktuj eshop z ktoreho si objednavala,moze sa jednat o poskodeny,strateny balik,plne boxy...

david294
autor
19. nov 2025
@denithestrange1993

@david294 kontaktuj eshop z ktoreho si objednavala,moze sa jednat o poskodeny,strateny balik,plne boxy...

@denithestrange1993 je to zásielka z lidla a zasiela z dmky.

denithestrange1993
19. nov 2025
@david294

@denithestrange1993 je to zásielka z lidla a zasiela z dmky.

@david294 tak skus ich kontaktovat aby ti poradili co robit,resp aby vyriesili strateny balik

lalenka33
19. nov 2025

Mne tak min rok volal kurier z DPD, že mi nesie balík. Čakám, kurier nikde. Balik vopred zaplatený v hodnote 200+ €, mobil nedvíhal. Ale na meily odpisovali hneď. Ma druhý deň doručili. Vraj na baliku bolo zlé telefonne číslo , asi ťažko, ked mi volal. Dnes zase volá, že má premňa balík a chce PIN kod , pozriem apku a balik z LIDL, žiadna sms ani email od DPD o doručovaní, ale dal mi naštastie aj bez PIN kodu.

anonym_cc37a9
20. nov 2025

u nas sme svojho casu mali kuriera DPD vysoky svalnaty vysportovany dlhe vlysa vlnite, bolo to asi 8 rokov dozadu, a dnes ked susedky rano nesu deti do skoly prvakov, tak vsetky su rovnyko vysoke kucerave tmaovlase.