icon

Ako podávať balíky do boxov pomocou kódu?

4. nov 2025

Prosím vás ako teraz funguje packeta keď man kód? Musím odniesť na podacie miesto kde vytlačia štítok alebo to viem aj vložiť do boxu s tým, že napíšem kód na balík?

nelca0510
4. nov 2025

Kde na balík a cez box

ika02
4. nov 2025

Ahoj, napíšeš kód na balík a zanesieš do Z-boxu. Alebo odnesieš na odberné miesto, povieš kód a tam nalepia štítok.

zanta3
4. nov 2025

Presne tak ako napisala Ika01 akurat dnes som jeden balik niesla do z-boxu a povedala som kod a oni nalepili stitok a bolo vybavene

ninka99865
4. nov 2025
@ika02

Ahoj, napíšeš kód na balík a zanesieš do Z-boxu. Alebo odnesieš na odberné miesto, povieš kód a tam nalepia štítok.

@ika02 dá sa posielať cez box Packeta aj veci z v*ntid nevieš?

minesasubu
4. nov 2025
@ninka99865

@ninka99865 ano da sa tak isto
hlavne treba pisať aj dovnutra balika udaje lebo sa dosť stracajú
ja pišem nick aj čislo dovnutra
na balik aj viac krat kod a odnesiem do boxu a všetko si natačam a fotim

autor
4. nov 2025
@ninka99865

@ninka99865 to som sa chcela opýtať len som vedela ze keď spomeniem to slovo okamžite mi zmazu prispevik

autor
4. nov 2025
@zanta3

Presne tak ako napisala Ika01 akurat dnes som jeden balik niesla do z-boxu a povedala som kod a oni nalepili stitok a bolo vybavene

@zanta3 ja sa nepýtam na odberné miesto ale ci sa to dá cez z box. Boxy mame na každom kroku, ale odberné miesta (obchody) mam od ruky

autor
4. nov 2025

Teda otvorí mi z-box ten kód ktorý mi prišiel cez ten v....d?

andrea_82
4. nov 2025
@zanta3

@zanta3 niesla si do z-boxu a povedala kod? Asi si chcela napisat, ze si niesla na pobocku, nie do boxu.

andrea_82
4. nov 2025
@anonym_autor

Teda otvorí mi z-box ten kód ktorý mi prišiel cez ten v....d?

@anonym_autor ano, natukas ten kod, co ti poslali v aplikacii a vlozis

ninka99865
5. nov 2025
@minesasubu

@ninka99865 ano da sa tak isto
hlavne treba pisať aj dovnutra balika udaje lebo sa dosť stracajú
ja pišem nick aj čislo dovnutra
na balik aj viac krat kod a odnesiem do boxu a všetko si natačam a fotim

@minesasubu ďakujem skúsim

anonym_5a1438
16. nov 2025

Prosím vás, píše sa na zásielku 10 miestny kód, alebo 6 miestne heslo? Prvýkrát idem podávať zásielku cez packetu. Ďakujem za odpoveď

anonym_8ef1ed
16. nov 2025

Ja som minule napísala oba a došlo v poriadku.

anonym_006bcd
16. nov 2025

To vážne po tom ako sa strácajú balíky vo veľkom ako oni nalepia zlý štítok a dôjde ľuďom úplné iné balíky ako maju este stále chce niekto niečo riešiť cez box . Ak uz chcete cez packetu jedine odberné miesto . Kľudne pozrite toto na fb .

andrea_82
17. nov 2025
@anonym_006bcd

To vážne po tom ako sa strácajú balíky vo veľkom ako oni nalepia zlý štítok a dôjde ľuďom úplné iné balíky ako maju este stále chce niekto niečo riešiť cez box . Ak uz chcete cez packetu jedine odberné miesto . Kľudne pozrite toto na fb .

@anonym_006bcd najblizsie odberne miesto mam 15 km daleko, box asi 3 km. Takze to risknem. Doteraz sa mi nestalo, ze by mi nieco stratili, ani poslane ani dorucene.

anonym_006bcd
17. nov 2025
@andrea_82

@anonym_006bcd najblizsie odberne miesto mam 15 km daleko, box asi 3 km. Takze to risknem. Doteraz sa mi nestalo, ze by mi nieco stratili, ani poslane ani dorucene.

@andrea_82 už ako myslíš. Snáď ťa to minie a balík v pohode dôjde tam kam ma ...