Ako poslať balík do USA?
Ahojte, ako môžem este poslať balík do USA ak sa poštou neda? Vraj teraz sa vôbec nedá poslať balík tam ,vraj par týždňov sa nebude dat posielať
Kurierske firmy bezne do USA dorucuju. Priprav sa ale, ze ta zasielka bude stat desiatky EUR a mozes posielat iba veci, ktore sa mozu, nie hocico. Lebo tie baliky su kontrolovane. Je na tvojom zvazeni, ze ci sa Ti to oplati.
@mirokub akými konkretne prepravcami? Lebo aj FedEx ma pozastavené balíky do USA tak ako aj pošta vraj pre CLO alebo dane ci co
teraz nijak, treba počkať kým sa to trochu utrasie
neda sa az od pondelka 25.8., dnes este stihas aj postou
neda sa az od pondelka 25.8., dnes este stihas aj postou
@isadoraisa môže sa to vrátiť, lebo USA 29. augusta 2025 plánuje zrušiť bezcolný režim „de minimis“ pre všetky poštové zásielky obsahujúce tovar s hodnotou do 800 dolárov
@isadoraisa môže sa to vrátiť, lebo USA 29. augusta 2025 plánuje zrušiť bezcolný režim „de minimis“ pre všetky poštové zásielky obsahujúce tovar s hodnotou do 800 dolárov
@lucka_ke preto je to pozastavene od 25.8. lebo baliky ktore by boli podane v pondelok by to uz nestihli do 29 vsetky, ale dnes este ma sancu aby to balik stihol do datumu, ja som este vcera posielala napriklad
samozrejme treba poslat EMS, nie obycajny balik ktory ide dlho
ja mám skúsenosť, že do USA to ide dlhšie ako 4-5 dní, ale však nech skúsi
ja mám skúsenosť, že do USA to ide dlhšie ako 4-5 dní, ale však nech skúsi
@lucka_ke 3-4 dni ems

Dhl napriklad, alebo FedEx