icon

Ako riešiť nedoručený balík cez Packetu?

majkap123
Dnes o 11:27

Dobrý deň,

obraciam sa na Vás ohľadom mojej zásielky, ktorá bola odoslaná dňa 6.1.2026 a stále nebola doručená.
Myslíte že bol balík stratený? Packetu son kontaktovala aj cez email ktorý sa nedal nakoniec odoslať a keď som tam telefonovala bola tam ai pani. Tak som sa nič nedozvedela. Prosím Vás poraďte čo mám robiť.
Ďakujem za Vaše rady.

banika12
Dnes o 11:49

ak mas sledovacie cislo, tak podla toho zistit, kde je. ale ten, kto to odoslal, by mal mat informacie, kde sa dana zasielka nachadza.

domka222
Dnes o 12:50

Vyplnila som formulár so sledovacím číslom, opisom zásielky. Nakoniec mi prišla odpoveď, že je im ľúto, ale balík nedohľadali a kompenzáciu si mám vyriešiť s odosielateľom. Do dvoch týždňov balík prišiel.

majkap123
autor
Dnes o 13:25
@banika12

ak mas sledovacie cislo, tak podla toho zistit, kde je. ale ten, kto to odoslal, by mal mat informacie, kde sa dana zasielka nachadza.

@banika12 no prave ked to cislo zadam pise mi tam iba ze balik bol odoslany nic viac

majkap123
autor
Dnes o 13:27
@domka222

Vyplnila som formulár so sledovacím číslom, opisom zásielky. Nakoniec mi prišla odpoveď, že je im ľúto, ale balík nedohľadali a kompenzáciu si mám vyriešiť s odosielateľom. Do dvoch týždňov balík prišiel.

@domka222 to mi pise len ti ze balik odoslany. Je to balik kupeny na vintede a oni to mozu riesit az po 25 dnoch. 🙈