icon

Bezpečnosť pri objednávaní taxíka cez Bolt pre ženy

5. okt 2025

Ahojte, chcem sa opytat na skusenost kedy si cez Bolt objednam taxik a pride pre mna zena. Niekedy by som sa citila bezpecnejsie ale problem je v tom ze pred tym ako si taky taxik objednam musim do apky odfotit svoj OP alebo VP alebo CP...a to sa mi nepaci. Chapem ze chcu dokaz ze som zena ale to im nestaci nasnimat moju fotku? Pride mi to v dnesnej dobe nebezpecne tieto citlive doklady (1 z nich, nemusia byt vsetke 3) vyfotit a ulozit v apke. Preto sa chcem opytat co si o tom myslite a ci takto fungujete a objednavate si tu sluzbu. Dakujem

beata_k
5. okt 2025

@anonym_autor Fungujem. Chapem, ze fotka ozaj nestaci. U niektorych nevies, ci muz alebo zena 🤷

autor
5. okt 2025
@beata_k

@anonym_autor Fungujem. Chapem, ze fotka ozaj nestaci. U niektorych nevies, ci muz alebo zena 🤷

@beata_k a ktory doklad si nasnimala? Mozno ten vodicak by som este vyfotila ale OP ani CP ani nahodou

beata_k
5. okt 2025
@anonym_autor

@beata_k a ktory doklad si nasnimala? Mozno ten vodicak by som este vyfotila ale OP ani CP ani nahodou

@anonym_autor OP

anonym_946146
5. okt 2025

žiadny doklad by som nenahrávala do apki. Neviem, čo tým chcú dosiahnuť, keď chce zneužiť, môže nahrať dať akýkoľvek ukradnutý, OP

autor
5. okt 2025
@anonym_946146

žiadny doklad by som nenahrávala do apki. Neviem, čo tým chcú dosiahnuť, keď chce zneužiť, môže nahrať dať akýkoľvek ukradnutý, OP

@anonym_946146 ved to do prcic....

sszuzu8
5. okt 2025

Toto počujem prvýkrát. Taxíkom nechodím často ale ak áno neriešim kto pre mňa príde. 🤷‍♀️ Minule zhodli náhod došiel po mňa kolega čo som ani netušila ze robí bolťáka vo voľnom čase 😁 aspoň sme pokecali