Doručenie objednávky z Shein
Ahojte, je možnosť, že keď som teraz spravila na Shein objednávku, príde mi to v priebehu budúceho týždňa?
@anonym_autor anoo ja som objednavala minulu sobotu a v stredu doviezol kurier, sama som bola prekvapena ako rychlo😂
ono záleží v ktorom sklade sa daná vec nachádza 😀 mne tiež došlo za 2-3 dni, ale niekedy som čakala aj vyše týždňa 😀
Nezvyknem odtiaľ moc objednávať. Písalo že doručenie 7-9 dní, ale beriem to tak, že nie vždy to tak aj je. No nejako som zabudla, že potom ďalší týždeň nebudem doma, idem na dovolenku, tak by bolo fajn, keby to stihli prísť teraz tento týždeň 😂
daj si to pre istotu poslať k niekomu domov, o kom vieš, že bude doma, alebooo objednaj až keď prídeš. 😁 ja si dávam do výdajných boxov, keď nie som doma, vyzdvihne mi ho hockto, komu pošlem kód. 😀 stále sa nájde niekto, kto má čas 😂
daj si to pre istotu poslať k niekomu domov, o kom vieš, že bude doma, alebooo objednaj až keď prídeš. 😁 ja si dávam do výdajných boxov, keď nie som doma, vyzdvihne mi ho hockto, komu pošlem kód. 😀 stále sa nájde niekto, kto má čas 😂
@miselka257 cez Shein?
Časť zásielky už mám doma

Podľa mňa skôr nie, väčšinou doručenie trvá tých 10 dní