icon

Dostanem balík na pošte bez žltého lístka?

2. jan 2026

Ahojte, potrebujem poradiť - pred Vianocami moja mama objednávala nejaký tovar, ale keďže u nich v dedine je pošta otvorená tak kadejako, objednala to na moju adresu. Balík prišiel, ale žltý lístok nemám, len podacie číslo. Na balíku je mamino meno, ale moja adresa. Dajú ten balík aj mne keď na ňom nie je moje meno a teda hlavne, keď nemám ten žltý papier? Ďakujem

jaja20
2. jan 2026

@anonym_autor Jasné, dajú. Žltý oznam ti netreba, keď nadiktuješ podacie číslo, tak pracovníčka vytlačí papier, ktorý ty len podpíšeš ako dcéra.

11mirka22
2. jan 2026
@jaja20

@anonym_autor Jasné, dajú. Žltý oznam ti netreba, keď nadiktuješ podacie číslo, tak pracovníčka vytlačí papier, ktorý ty len podpíšeš ako dcéra.

@anonym_autor mame mala prísť sms v ktorej je uvedený pin. Keď ho nadiktujes, nemusíš preukazovať ani svoju totožnosť a ani nič podpisovať.

jaja20
2. jan 2026
@11mirka22

@anonym_autor mame mala prísť sms v ktorej je uvedený pin. Keď ho nadiktujes, nemusíš preukazovať ani svoju totožnosť a ani nič podpisovať.

@11mirka22 To si asi chcela napísať autorke 🙂

11mirka22
2. jan 2026
@jaja20

@11mirka22 To si asi chcela napísať autorke 🙂

@jaja20 áno, sorry

anonym_a721fe
2. jan 2026

Jasné že dajú bez problémov, stačí nadiktovať podacie číslo.A keď niekto nemá podacie číslo dá sa vyhľadať balík aj podľa mena adresáta.