Koľko trvá doručenie predobjednanej knihy z Martinusu?
Dobrý deň,
Chcela som si predobjednat taku knihu z martinusu ktorá vychadza az neskôr v tomto polroku. O knihu je pravdepodobne vacsi záujem, takze som si myslela ze sa mi to oplatí, no ked som uz isla zaplatít tak som videla ze tam bolo napísané ze “dodáme do 32 dní” a úprimne toľko sa mi nevvce cakat. Chápem ze pravdepodobne dôjde skôr ale aj tak som chcela počuť ze či s tymto ma niekto skúsenosť a ak ano, či by mi vedeli povedať ze koľko dodanie približne trvalo. Dakujem vopred za ochotu.
Ja som mala tak viackrát kúpenú knihu,vždy to prišlo v takom termíne,ako bol uvedeny,že kedy vyjde kniha.Toto sa nedá ovplyvniť, predobjednávka nie je,že ti príde kniha skôr,len že ju budeš mať "zaručenú"ak by sa náklad rýchlo vypredaval.
Celkovo predobjednanie nemá nejaký extra zmysel.Predobjednávka (aspoň môj názor) slúži skôr na to,keď chces mať nejakú špeciálnu edíciu, trebárs limitovana s podpisom autora,alebo s nejakou špeciálnou úpravou,oriezkou a podobne,kde je naozaj možné,že sa rýchlo vypreda
@danieladrevska1981 uprimne ma zaujima, ako si predstavujes, ze Martinus (predajca) zabezpeci dodanie knihy, ktora fyzicky zatial neexistuje. Kym ju vydavatel nevyda, predajca ti nema co poslat🙄
Nechapem celkom, ved predobjednavky su na knihy, ktore este nevysli. Poslu ti ju ked kniha vyjde
tak či tak budeš čakať - vôbec nerozumiem o čom píšeš 😏
s predobjednávkou 1. si to nebudeš musieť pripomínať, už to máš objednané 2. máš záruku že ju mať budeš…
@danieladrevska1981 si vtipná, predobjednávky neznamená, že budeš mať knihu skôr ako ostatní, ale keď ju vydavateľstvo dodá, tak tebe ju hneď pošlú. Ale bude to v rovnakom čase ako sa objaví v kníhkupectve
@danieladrevska1981 vsak ked sa ti nechce cakat, mozes sa postavit priamo k tlaciarni, kde ju budu tlacit, a tukat tam na hodinky: "Pane profesore, uz je cas..." Akoze preboha, fakt takato otazka od dospelej zeny???
Mne teraz prišlo, že som mala čakať 42 dní a? Dostala som oveľa skôr, ale tie knihy už boli VYDANÉ. Ty čakáš na ešte nevídanú knihu, 32 dní je nič a máš istotu, že sa ku knihe dostaneš...

tak toto Martinus neovplyvní, to záleží od vydavateľstva