icon

Kuriér na vrátenie tovaru Reserved neprišiel

barborka2_2
20. sep 2025

Ahojte, stalo sa niektorej že ste vracali tovar z Reserved kuriérom ale ten kurier nedorazil? Pre moju zásielku mal doraziť v stredu a nič. Písala som aj na podporu pričom mi povedali že mi dopravu objednali znovu na pondelok, ale obavám sa že zas nedorazi :/

anonym_bb8f0f
20. sep 2025

@barborka2_2 síce nie z reserved, ale keď som vracala tovar, tak sa mi stalo opakovane, že Kurier neprišiel v dohodnutý deň. Prišiel až nasledujúci, dokonca raz až o 2 dni. No na nervy, bordel neskutočný majú.

barborka2_2
autor
20. sep 2025
@anonym_bb8f0f

@barborka2_2 síce nie z reserved, ale keď som vracala tovar, tak sa mi stalo opakovane, že Kurier neprišiel v dohodnutý deň. Prišiel až nasledujúci, dokonca raz až o 2 dni. No na nervy, bordel neskutočný majú.

@anonym_bb8f0f no ja som teraz v pomykove že čo robiť, lebo zajtra idem do Bratislavy lenže tým že cestujem na intrak tak sa mi blbo budú ťahať ešte aj veci na vrátenie. Takze neviem či to risknúť a nechať balík tu otcovi ktorý ho prípadne odovzdá, alebo to ísť vrátiť osobne

lilianka28
20. sep 2025
@barborka2_2

@anonym_bb8f0f no ja som teraz v pomykove že čo robiť, lebo zajtra idem do Bratislavy lenže tým že cestujem na intrak tak sa mi blbo budú ťahať ešte aj veci na vrátenie. Takze neviem či to risknúť a nechať balík tu otcovi ktorý ho prípadne odovzdá, alebo to ísť vrátiť osobne

@barborka2_2 keď je už objednaný, asi by som ho nechala otcovi nech odovzdá

barborka2_2
autor
20. sep 2025
@lilianka28

@barborka2_2 keď je už objednaný, asi by som ho nechala otcovi nech odovzdá

@lilianka28 akože ja nad tým tiež uvažujem len jednej veci sa bojím a to ak fakt nepríde že ako to potom riešiť, lebo na vrátenie je 30 dni. Hlavne to zabezpečuje SPS a tá ma poslednú dobu nejaký výpadok, lebo aj baby čo predávajú na Vinted písali že im nenabiehaju odoslané balíky a aj mame sa stalo že si objednala vonavku a absolútne nefungoval odkaz na sledovanie a dokonca to kurier doniesol o budovu vedla...

nikpa
21. sep 2025

@barborka2_2 posielam tovar do Reserved pravidelne a objednaný kuriér takmer vždy príde v iný deň, nikdy nie presne. Často je to aj rozpätie 4-7 dní. Nikdy sa mi ale nestalo, že by neprišiel vôbec. Takže buď v kľude a čakaj.
A vrátenie v aplikácii už máš zadané, ráta sa ten dátum. Nevadí, že kuriér príde v lehote po uplynutí 30 dní na vrátenie.

barborka2_2
autor
21. sep 2025
@nikpa

@barborka2_2 posielam tovar do Reserved pravidelne a objednaný kuriér takmer vždy príde v iný deň, nikdy nie presne. Často je to aj rozpätie 4-7 dní. Nikdy sa mi ale nestalo, že by neprišiel vôbec. Takže buď v kľude a čakaj.
A vrátenie v aplikácii už máš zadané, ráta sa ten dátum. Nevadí, že kuriér príde v lehote po uplynutí 30 dní na vrátenie.

@nikpa to som nevedela, ďakujem