Kuriérska spoločnosť zamieňala balíky
Ahojte idem s problémom potrebujem poradiť. Náš balík bol pravdepodobne účelovo zameneny za balík na ktorom neboli žiadne údaje ani číslo zásielky ani prijímateľ ani odosielateľ iba štítok ktorý bol vygenerovaný k môjmu balíku. Ja som štítok nelepila nakoľko som odosielala cez box (žiaľ Chyba.. Aj keď na to sú určené). Všetky balíky sú aspoň nejak označené ten náš nebol len na ňom bola nalepena nálepka ktorá mala byť na našom, dá sa to prešetriť? Postup konkrétneho kuriéra aj celkovo spoločnosti? Nie sme prvý prípad vo fb skupine denne pribúda xy príspevkov. Je nejaká šanca ze niečo budú robiť? Ide o P******..
@anonym_autor mne stratili balík. Obrovský. Nedostal sa ani od kuriéra na depo. Myslím že nie je ťažké uhádnuť kde skončil. Bolo v ňom oblečenie. Tak snáď sa jeho žene hodilo
ak to malo byť účelovo, tak by musel vedieť čo v tom je a okrem toho, nelepí to kurier ale pracovník v centre. ako píše @petamich - sťažovať sa, nič iné ti neostáva 🤷♀️
@biba_18 môj bol podaný na písacom mieste a dalo sa uhádnuť čo v ňom je. Kľudne mohol aj otvoriť,veď by to zvalil že sa to stalo cestou. No ale balík je fuc
@anonym_autor mne takto zamenili mikinu za 250€ nikdy som sa k nej nedostala.. ani k peniazom
ak to malo byť účelovo, tak by musel vedieť čo v tom je a okrem toho, nelepí to kurier ale pracovník v centre. ako píše @petamich - sťažovať sa, nič iné ti neostáva 🤷♀️
@biba_18 bol zabalený v darčekovom obale keďže išlo o narodeninový darček pre mamku a krabica to nebola mala a bolo tam viac veci. 🙂↕️ Pekne bolo napísané číslo balíka aj príjemca na balíku viditeľné a prelepene čiže sa ani zmazať nedalo. To co prišlo mame nebolo nijak označené. Bolo to akoby
Len podstrcene aby dačo systém v boxe ukázal. Packeta nevie kde je balík kým bol prevzatý a kde nevedia jeho trasovacie číslo zrazu zo všade zmizol. To co mamke prišlo bola nejaká dakovna karta z roku 2020 s covid odznakom čiže úplná debilina ktorú posielali tisícom ľudí v r 2020..
mikina za 250€. niekomu tu dobre práši
@anonym_autor tak áno, toto bolo zámerné ☹ v tých kuriérskych spoločnostiach robia všelijakí ľudia, tí poctiví to tam majú ťažké, veľmi ich zdierajú ...
Treba si priplatiť za poistenie, vtedy by mali vyplatiť poistenú sumu. Má niekto skúsenosti že mu ju zaplatili pri strate/zámene?
Poistenie do 15 EUR je zahrnuté v cene doručenia, za každých ďalších začatých 5 EUR sa pripočíta príplatok + 0,03 EUR. Max. výška poistenia je 200 EUR.
ja ozaj nechápem,čo sa deje s Packetou.Používam ju roky,NIKDY som nemala problém,ale ja si dávam posielať do výdajného miesta.Pár balíkov som aj ja posielala,aj do boxov,ale vždy podávam na výdajnom mieste...
@rozculena akurát dnes sa mi asi stratil balík ... o peniaze si neprídem, je to cez jednu stránku ktorú nemožno menovať, ale aj tak ... fakt neviem čo sa s nimi deje ...
resp. viem, už som to hore písala - strašne ich zdierajú. ale čomu sa čudujeme, keď chceme lacné služby. niekde sa to musí prejaviť ...
@rozculena akurát dnes sa mi asi stratil balík ... o peniaze si neprídem, je to cez jednu stránku ktorú nemožno menovať, ale aj tak ... fakt neviem čo sa s nimi deje ...
resp. viem, už som to hore písala - strašne ich zdierajú. ale čomu sa čudujeme, keď chceme lacné služby. niekde sa to musí prejaviť ...
@biba_18 tam bude asi problém medzi packetou a tou stránkou.
@biba_18 tam bude asi problém medzi packetou a tou stránkou.
@rozculena mne vravela pani ktorá má v obchode aj packetu že nemám písať na balík tel číslo ani mail a ani meno ( to bolo ešte vtedy keď nebolo treba meno) lebo potom ti kuriéri vypisujú oplzle správy a vyvolávajú oplzlosti. Takže tak

Tato dorucovacia spolocnost ma momentalne velky problem so zamienanim zasielok hlavne cez boxy, riesia to denne desiatky ludi v skupine na FB ako pises. Preco si myslis, ze prave vas balik bol ucelovo zameneny? Stitky tlacia a lepia hromadne 🤷♀️ a tam sa evidentne deju tieto chyby, lebo vela zasielok, stres....podaj reklamaciu, podnet na presetrenie a uvidis.