Mail od Slovenskej pošty. Je to zásielka z Lensmart?
Ahojte,cca pred mesiacom som si objednala okuliare z lrnsmart(nie je to moja prvá objednavka) avšak dnes mi prišiel takýto mail od slovenskej pošty. Podaná bola v Komárne. Myslíte že to môže byť lensmart alebo nie? Dakujem

Over si to podľa podacieho čísla radšej.
Podacie cislo over v aplikacii alebo na stranke slovenskej posty a uvidis
Však toto je aplikácia a keby aj zadá cez web tak jej ukáže to isté.
To, že autorka nevie co je email a notifikácia...nuž
Ono ked niekto posiela zo zahranicia, cez postu, tak posta posle upozornenie az ked je to na slovensku. A kedze tam bolo najblizsie velke stredisko z madarska, tak to ide cez komarno. Snad chapete, neviem moc vysvetlovat. :D
lensmart je podvodna stranka, ty si si nepozerala podmienky, kontakt a pod?
@anonym_c00b80 ja som si už asi 5x objednávala okuliare odtiaľ a nikdy nebol problém 😅
@anonym_c00b80 a to si ako na to prisla, ze je to podvodna stranka? Lebo nic tomu nenasvedcuje.
@anonym_c00b80 na to si ako prišla prosím ťa? 😂
@anonym_c00b80 Nie je podvodná stránka, len je to zahraničný subjekt, na ktorý sa nevzťahuje naša legislatíva, preto na ich stránke nenájdeš údaje, ktoré uvádzajú slovenskí predajcovia.

@daranka18 Čo je to "lensmart"?
Ako vieš, že mail bol podaný v Komárne? Mail môže byť poslaný kľudne aj z Indie.
Z uvedenej stránky by som si asi nič neobjednal. Nepôsobí dôveryhodne.
A od nás chceš teraz čo?
Však si skopíruj to podacie číslo a zadaj ho na stránke slovenskej pošty do sledovania zásielok. A hneď zistíš, kto je odosielateľ, kedy bolo poslané a kde je zásielka teraz.
Ak je to reálne, tak ti zásielku doručia zajtra.