icon

Objednali ste si niečo a neprevzali ste to?

Dnes o 18:34

Stalo sa vám, že ste si niečo objednali a neprevzali ste to? Je iné, keď si niečo objednáte napríklad do Notina, alebo do Dr. Maxa a neprevezmete to, oni to potom predajú. Ale ja som si niečo objednala z eshopu, platia dopravu do packeta Z boxu. A ja som si to dnes medzitým kúpila lacnejšie. Nezvyknem to robiť, príde mi to nefér. Ale medzičasom som narazila na cenovo prijatelnejšiu variantu. Robíte to tak aj vy?

anonym_2fca82
Dnes o 18:36

Nie nerobím to, stojím si za svojím slovom.

anonym_2a876a
Dnes o 18:36

nie , vždy viem nájsť najlacnejšiu variantu a na dobierku nikdy
a cez packetu neobjednávam vobec v poslednom čase majú dosť veľa reklamácii na zamenné baliky

autor
Dnes o 18:38
@anonym_2a876a

nie , vždy viem nájsť najlacnejšiu variantu a na dobierku nikdy
a cez packetu neobjednávam vobec v poslednom čase majú dosť veľa reklamácii na zamenné baliky

@anonym_2a876a ja vždy objednávam cez packetu a vždy to preberiem. Aj Alza veci dávam do Alza boxu a preberiem obratom. Toto je 1x, čo niečo neprevezmem. Už to nepotrebujem.

anonym_3a8650
Dnes o 18:39

Nie nerobím. Keď objedám - vyzdvihnem.
len pozn. s tomu Dr. max - mne sa stalo že obj. lekáreň poslala naspäť - musí sa vybrať do 3 dní, mne neprišla sms. Aj som tel. do int. lekárne, oni tvrdili niečo iné. že mi sms poslali . V podstate sa nič nestalo.

biba_18
Dnes o 18:46

stalo, nejakým nedopatrením som urobila objednávku 2x - chcela som to rýchlo zrušiť, odpísali že sa už nedá, nech to neprevezmem, že to bude ok…
ale tak ako ty, tak som to neurobila a je pravdepodobné že ani neurobím…

lintu
Dnes o 18:51

Nechápem, čo z akého eshopu si si objednala, že to už ďalej nepredajú. Ak je to menšia firma, fér by im bolo aspoň napísať a preplatiť dopravu.

autor
Dnes o 18:55
@lintu

Nechápem, čo z akého eshopu si si objednala, že to už ďalej nepredajú. Ak je to menšia firma, fér by im bolo aspoň napísať a preplatiť dopravu.

@lintu e tabletka.

kavasmliekom
Dnes o 18:59
@anonym_autor

@anonym_2a876a ja vždy objednávam cez packetu a vždy to preberiem. Aj Alza veci dávam do Alza boxu a preberiem obratom. Toto je 1x, čo niečo neprevezmem. Už to nepotrebujem.

@anonym_autor ak to nepotrebuješ, tak aspoň napíš mail , že to neprevezmeš a poštovné si ochotná zaplatiť.

cina1
Dnes o 19:06

nie

anonym_e37b3d
Dnes o 19:14
@kavasmliekom

@anonym_autor ak to nepotrebuješ, tak aspoň napíš mail , že to neprevezmeš a poštovné si ochotná zaplatiť.

@kavasmliekom už chcem vidieť ako by si im ty písala 😀

anonym_13aac9
Dnes o 19:28

Veľké firmy s tým počítajú, bežne sa to stáva, áno, nemá sa ale majú zmluvy s dopravcami a ceny sú pre nich niekedy nižšie

kavasmliekom
Dnes o 19:36
@anonym_e37b3d

@kavasmliekom už chcem vidieť ako by si im ty písala 😀

@anonym_e37b3d samozrejme že by som písala, aj sa mi to stalo. A ani poštovné nechceli uhradiť, ale ochotná som bola.

autor
Dnes o 19:45
@kavasmliekom

@anonym_e37b3d samozrejme že by som písala, aj sa mi to stalo. A ani poštovné nechceli uhradiť, ale ochotná som bola.

@kavasmliekom písala som, a ten AI chat mi tam odpovedal, že objednávku nemám prevziať a vráti sa im. Že tým, že už bola odoslaná to neviem stornovať, len to nemám prevziať.

anonym_c604b5
Dnes o 19:46

@anonym_autor Normálne nepreber a nerieš keby si vedela koľko ľudí tak robí by si nechápala nič sa ti nestane ani pokutu nedostaneš a už vidím všetky tie poctivky co tu píšu ze to nikdy neurobili🙉

marca12
Dnes o 19:54

@anonym_autor Nie,nikdy. Ja som velmi poctivy a ferovy clovek.

marca12
Dnes o 19:56
@anonym_c604b5

@anonym_autor Normálne nepreber a nerieš keby si vedela koľko ľudí tak robí by si nechápala nič sa ti nestane ani pokutu nedostaneš a už vidím všetky tie poctivky co tu píšu ze to nikdy neurobili🙉

@anonym_c604b5 Ty si nikdy nepodnikala,vsak?

beata_k
Dnes o 20:05

@anonym_autor Pokial je uz odoslana, tak vzdy preberiem. Kurier ma aj ine veci na robote len mi stat pod bytovkou a volat mi 3x. Preberiem, vratim spat.

autor
Dnes o 20:08
@beata_k

@anonym_autor Pokial je uz odoslana, tak vzdy preberiem. Kurier ma aj ine veci na robote len mi stat pod bytovkou a volat mi 3x. Preberiem, vratim spat.

@beata_k nejde to kuriérom, ide to do Zboxu.

beata_k
Dnes o 20:10
@anonym_autor

@beata_k nejde to kuriérom, ide to do Zboxu.

@anonym_autor Jaj, tak to neprevezmi. Tam nikoho neoberas o cas. Akurat o miesto v boxe. Niektore su dost vytazene

autor
Dnes o 20:12
@beata_k

@anonym_autor Jaj, tak to neprevezmi. Tam nikoho neoberas o cas. Akurat o miesto v boxe. Niektore su dost vytazene

@beata_k ved som to písala v zadaní, že tovar ide do Packeta Zboxu. Už som im písala, nemám to prevziať.

beata_k
Dnes o 20:13
@anonym_autor

@beata_k ved som to písala v zadaní, že tovar ide do Packeta Zboxu. Už som im písala, nemám to prevziať.

@anonym_autor v zadani 😁

fepe5
Dnes o 20:15

@anonym_autor Áno stalo, podobná situácia ako máš ty,našla som ten produkt lacnejšie.... bežne to nerobím... dá sa tým žiť 😉

katica06
Dnes o 22:01

Nie nikdy