icon

Skúsenosti s kuriérom Bolt

oblaacik
30. aug 2025

Ahojte, som najviac mierumilovny clovek na svete ale to co sa mi dnes stalo ma naozaj vytocilo a ziadam vas o vase rady a skusenosti. Aj sa potrebujem vypisat. Objednala som si jedlo cez nemenovanu donaskrasku sluzbu, zaplatila som ho kartou. Kedze sa momentalne nachadzam u svojej sestry ktora byva o 15 minut chodze dalej, zmenila som adresu dorucenia na sestrinu, no aj tak mi kurier volal ze je na mojej adrese. Povedala som mu ze ja som adresu zmenila, slusne som ho poprosila nech pride sem, ze aj tringelt mu dam. Chalan zahranicny, nerozumel mi, bol drzy a skladal mi telefon, ze to neplati takto atd. Nevedeli sme sa dorozumiet, potom som sa mu uz ani dovolat nevedela ale dufala som ze snad pride, ale nie a zablokoval si moje cislo. Volala som teda do pizzerie, odkial som jedlo mala mat, oni ho kontaktovali a povedal im, ze jedno nechal na lavicke na adrese. Objednavku pritom oznacil ako dokoncenu a prevzatu. Ja svoje jedlo stale nemam. Pisala som na podporu ale odpoveda umela inteligencia, nedostatocne. To je toto naozaj v poriadku?

janai1
30. aug 2025

@oblaacik keby si adresu naozaj zmenila tak on nemá ako vedieť tvoju pôvodnú

oblaacik
autor
30. aug 2025
@janai1

@oblaacik keby si adresu naozaj zmenila tak on nemá ako vedieť tvoju pôvodnú

@janai1 on mi hovoril ze tam su adresy ako keby dve, jedna bola ta moja a druha sestrina pod tym, ako “podadresa”, alebo ako to povedat, cize ano z casti aj moja chyba ale chcela som najst riesenie aby sme boli obaja spokojni tak som ho slusne a pekne poprosila ci by sa nepresunul na tu sestrinu, nie je to daleko, bicyklom 5 minut a ze mu to zaplatim. Miesto toho ma zablokuje a moje jedlo necha niekde na ulici. A este odklikne ze jedlo prevzate.

beata_k
30. aug 2025
@oblaacik

@janai1 on mi hovoril ze tam su adresy ako keby dve, jedna bola ta moja a druha sestrina pod tym, ako “podadresa”, alebo ako to povedat, cize ano z casti aj moja chyba ale chcela som najst riesenie aby sme boli obaja spokojni tak som ho slusne a pekne poprosila ci by sa nepresunul na tu sestrinu, nie je to daleko, bicyklom 5 minut a ze mu to zaplatim. Miesto toho ma zablokuje a moje jedlo necha niekde na ulici. A este odklikne ze jedlo prevzate.

@oblaacik Nerozumel ti lebo bol cudzinec. Ty si uviedla nespravnu adresu.

oblaacik
autor
30. aug 2025
@beata_k

@oblaacik Nerozumel ti lebo bol cudzinec. Ty si uviedla nespravnu adresu.

@beata_k no ani slovensky ani anglicky, dala som este aj do prekladaca a poslala som mu spravu ale nereagoval. Ako fakt s prepacenim ktory debil necha jedlo na ulici, nekomunikuje a da ze dorucene? Takeho vyrazit jedine, ked si nevie robit svoju pracu.

beata_k
30. aug 2025
@oblaacik

@beata_k no ani slovensky ani anglicky, dala som este aj do prekladaca a poslala som mu spravu ale nereagoval. Ako fakt s prepacenim ktory debil necha jedlo na ulici, nekomunikuje a da ze dorucene? Takeho vyrazit jedine, ked si nevie robit svoju pracu.

@oblaacik Ale on dorucil. Ty si nebola na adrese. Sluzbu ti robit nemusi, ze doruci na inu. Ale chapem, ze ta to nastvalo.

janai1
30. aug 2025
@oblaacik

@oblaacik ale on svoju prácu urobil a správne - jedlo doručil na adresu ktorú si uviedla. Zbytočne sa rozčuľuješ, on nebol povinný ísť za tebou na inú adresu.

petamich
30. aug 2025

Adries tam mozes mat aj 10 - ty volis adresu pre dorucenie, ktoru aj potvrdzujes, kurier ziadnu inu adresu nevidi (to ste sa skor len nepochopili). Chapem tvoju frustraciu aj ze ta to nastvalo, objektivne vsak bola nespravne zadana adresa a on naozaj nebude dorucovat objednavku na inu adresu - nik mu to nezaplati (ani pohonne hmoty ani strateny cas), predstav si, ze by to od neho chcelo 10 ludi denne.

oblaacik
autor
30. aug 2025
@petamich

Adries tam mozes mat aj 10 - ty volis adresu pre dorucenie, ktoru aj potvrdzujes, kurier ziadnu inu adresu nevidi (to ste sa skor len nepochopili). Chapem tvoju frustraciu aj ze ta to nastvalo, objektivne vsak bola nespravne zadana adresa a on naozaj nebude dorucovat objednavku na inu adresu - nik mu to nezaplati (ani pohonne hmoty ani strateny cas), predstav si, ze by to od neho chcelo 10 ludi denne.

@petamich dam tu taky update. Ked som sa asi hodinu po tom incidente vratila na svoju adresu (na ktoru udajne dorucil jedlo), nic tam nebolo. Tak som hned pisala na podporu, poslali mi fotku ktoru kurier odfotil ze tam jedlo naozaj nechal lebo take su pravidla Boltu ze ak je nejaky problem alebo nieco tak vsetko treba fotit a posielaz im. Na fotke bola lavicka, bytovka a na lavicke jedlo. Takze su dve moznosti, bud to odfotil a zobral si to nazad, alebo to tam naozaj nechal a zobral to niekto iny.