Skúsenosti s predvianočným doručením z e-shopu:
Ahojte. Aké skúsenosti s "predvianočným" doručením máte tento rok? My máme zatiaľ 2 nedoručené zásielky. Jedna mala byť podaná 5.12. neposlali link o odoslaní, muž na ňu zabudol, začali sme to riešiť až 18.12. - a dodnes 22.12. o nej ani chýru. Samozrejme zaplatená. Ďalšia objednávka, zaplatená, odoslaná 18.12. bola aspoň prijatá na depo, a tým to haslo. Šanca, že bude doručená do Vianoc je blízka nule.
Žeby sa nemuselo objednávať tesne pred Vianocami?
@anonym_9884dc 5.12. nie je absolútne tesne pred Vianocami a druhá objednávka bola objednaná, keď si budúci obdarovaný vybral. Pri bežnej objednávke mám všetko do 2 dní, z ČR do 4.
ja som objednávala z Nemecka 15teho,prišlo dnes.Včera som objednávala zo slov.eshopu,dnes to poslali,snáď to bude zajtra v boxe.
Nie sú to darčeky,nevadilo by mi,keby to neprišlo do vianoc.
Dnes som vracala niečo do eshopu cez packetu,tak som zvedavá,ako sa to bude "pohybovať"
@anonym_autor ja mám eshop a garantované doručenie do vianoc sme uvádzali pri objednávkach urobených do 17.12, máme to jasne pri každom produkte uvedené. Dopravcovia majú teraz predĺžené lehoty a my sme nechceli sľubovať niečo, čo nevieme ovplyvniť. Objednávky, samozrejme, chodili aj po tomto termíne, ale tam už nič negarantujeme. Keďže tvoja objednávka bola prijatá na depo, e-shop ju odoslal a dopravca tam má veľa balíkov, tvoj sa nedostal na rad.
no takže ten balíček mám už v boxe a to,čo som ja posielala,je v preprave,čiže vyzdvihnuté z odberného miesta kuriérom.Jasné,že to skončí v depe a bude to tam cez sviatky,s tým som počítala.
Takže obj. zo 17.12., odoslaná 18.12. dnes dorazila do boxu, už vyzdvihnutá. Super, ani som nedúfala. Objednávka zo 4.12., vraj odoslaná 5.12. - zatiaľ v nedohľadne. Smola, že firma neposlala link, že sa balík odosiela, muž zabudol. Firma nekomunikuje úplne korektne, link odosielací už máme, dopravca vraj upovedomil klienta. Mužovi nič nedošlo, takže dopravca upovedomil asi odosielateľa, ktorý nás zatiaľ nekontaktoval. Moja verzia je, že tovar sa stratil a nedorazil ani na depo. Smola na dvakrát - tovar zaplatený, predmet unikátny, takže rovnaký už nebude.

Žeby sa nemuselo objednávať tesne pred Vianocami?