Stratené alebo zamenené zásielky od Packety
Ahojte,
coraz castejsie (na dennom poriadku) ma Packeta problem. Mne stratili uz 2 zasielky, dodnes sa nenasli a uz su tomu 2 mesiace. Len mam cakat a cakat. Dokonca na FB je skupina Packeta stratene zasielky.. kde si ludia dohladavaju zamenene a stratene baliky, pisu ako v boxe nenajdu ziaden balik, najdu iny balik, stratia sa im zasielky v hodnote stoviek a podobne.. dokedy akoze toto bude trvat? Je to legalne? Ved to smrdi podvodmi a akoby robením naschval.. ja uz cez tuto firmu neobjednam ani zrnko ryze.
Mate niekto skusenost, ze vam balik dorazil po dlhych tyzdnoch, mesiacoch? Prvy balik bol srdcova zalezitost posielana v ramci rodiny a druhy som mala z eshopu. A teraz ani obraz ani zvuk, uz ani nekomunikuju. Sila
@anonym_autor ja som riesila minulý mesiac tiez nonstop som volala pisala reklamácie straty atd...pytala som si nahradu škody.....a po tej skúsenosti uz neobjednavam viackrát cez packetu
Jasné, určite to robia naschvál že zamieňajú zásielky, len tak zo srandy aby mali na centrále čo robiť 🤦♀️ podľa mňa to bude tým, že sa tam často menia zamestnanci, tak buď nestíhajú, nevedia sa zaučiť.. a zásielky kradne hlavne DPD 😉
Dávam si posielať balíky na Packetu do obchodu. Nie je problém. Vyzdvihnem kedy potrebujem.
v živote som nemala problém s Packetou
@anonym_autor Neobjednavam casto,ale ked objednam,tak cez packetu. Nastastie mi vzdy vsetko prislo nacas. Len raz sa mi stalo,ze neskoro dorucili kvoli plnemu boxu.
@anonym_autor ja sa Packete tiez vyhybam. Vyhrala som balik na testovanie,cela stastna som ho zobrala z Packeta boxu. Doma som zistila,ze je to uplne iny balik. Takze som to riesila cez ich linku - balik som poslala pani,ktorej mal byt poslany a ze moj pohladaju. Samozrejme moj balik sa nikdy nenasiel😡
@anonym_autor
Namiesto kľúčov od bytu a domu, mi prišla modra mikina.
tento tyzden sa mi prvy krat stalo, ze sa im nepodarilo dat zasielku do boxu v dany den, ale az na druhy. prislo riadne upozornenie.
Ale inak zatial ziaden problem
Zamestnanci packety kradnú zásielky

@anonym_autor Myslim ze ti ktori posielali velmi casto a vela balikov,pochopili ze presne tak…smrdi to podvodmi a nie “nahodne”…Takze uz neposielaju…Ver,ze ti nic nedojde pokial si to sama nenajdes,alebo ta niekto nenajde s tvojim balikom(to budes ten stastnejsi pripad)😂…