icon

Zlý email na Packeta

12. okt 2025

Ja blbá, som zadala zlý email na Packeta… balík mi pravdepodobne nepríde, je možné, že mi do SMS príde daný kód? Alebo je nutne zavolať firme/Packete?

really8
12. okt 2025

@anonym_autor preco by ti nemal prist balik kvoli zlemu emailu?

autor
12. okt 2025
@really8

@anonym_autor preco by ti nemal prist balik kvoli zlemu emailu?

@really8 pretože v aplikácii na email nedá zmeniť..

autor
12. okt 2025
@anonym_autor

*sa

really8
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ved ale balicek ti budu dorucovat na adresu/do boxu a nie na email. Ci nieco mi unika?

autor
12. okt 2025
@really8

@anonym_autor ved ale balicek ti budu dorucovat na adresu/do boxu a nie na email. Ci nieco mi unika?

@really8 pred rokom mi vždy na email/SMS prišla správa, že balík je možné vyzdvihnúť pomocou mobilnej aplikácie, kde mám email a telefón. Ale daný email som zadala nesprávne.

anonym_ae64a3
12. okt 2025

Ale veď mi vždy pride kód na mail aj sms na telefón. A tel. číslo máš správne.

denkabemommy
12. okt 2025
@anonym_autor

@really8 pred rokom mi vždy na email/SMS prišla správa, že balík je možné vyzdvihnúť pomocou mobilnej aplikácie, kde mám email a telefón. Ale daný email som zadala nesprávne.

@anonym_autor vybrať balík si môžeš aj cez samotný kód, ktorý naťukáš do boxu - príde ti v SMS.

really8
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale ved stale ti pride sms.

anonym_4a7180
12. okt 2025

Tak si skús spraviť email s tým menom čo si začala pakete

autor
12. okt 2025
@anonym_4a7180

Tak si skús spraviť email s tým menom čo si začala pakete

@anonym_ae64a3
@denkabemommy
@really8
@anonym_4a7180
aha už chápem, pred cca rokom to tak nebolo, vždy v SMs mi písalo, že to je možné otvoriť len cez aplikáciu 😅..