Balenie dievčat
Je tu niekto taký kto by sa chcel naučiť baliť dievčatá na ulici a pýtať si od nich číslo ale samému sa mu do toho nechce ? Ja by som to skúsil ale neviem sa k tomu nejak prinútiť ísť do toho sám. Ak by mal niekto záujem tak nech mi napíše do správy.
Mña prve co napadlo pri nadpise bolo balenie dievcat nasiroko kvoli klbikom (myslela som, ze zakladatelka sa boji, ze malej zostanu krive nohy)😂
No hlavne teraz je vyhoda balit dievcata na ulici, ked nosia ruska, capice, saly a netusis, ako vyzera 😀
Si to vobec neviem predstavit, ze sa ku mne na ulici prihrovori niekto cudzi a ja mu len tak dam svoje cislo... 🤨
A ja hneď, že či sa dievčatá balia nejako ináč do plienok ako chlapci (čo ja viem, kvôli infekcií, alebo .... Ja mám 2 chlapov, tak som to nikdy neriešila) ... Takže jop, fórum pre tehotné s fotkami ocuranných testov je to pravé miesto ....
@diewcatqoo ja som sa tak napr.s mojim muzom zoznamila ;) .. to mame tak: a kde ste sa stretli- na ulici :D
Nahodou ja si myslim, ze zbalit dievca na ulici, vypytat si od nej cislo je krasne, uzasne, a silne. Hacik je v tom, ze to nemozes robit s kazdou druhou. Treba to urobit len raz, ked ti srdce zastavi, a ta dievcina sa stane raz tvojou pani 🙂 cize ked narazis na tu pravu, kludne to urob 🙂
No a co ked kazda bude chciet iba toho kamosa?
S tym si pocital?
S ulohou krovia, privesku a poskoka si stotozneny?

:D