Farmaceutický laborant, biotechnológia a farmakológia
Zdravím, chcela by som sa opýtať kto študoval odbor farmaceutický laborant na SZŠ alebo odbor biotechnológia a farmakológia ako hodnotíte celkovú náročnosť štúdia? Z čoho ste maturovali? Išli ste ďalej na nejakú vysokú školu alebo nie ? A aké je uplatnenie po vyštudovaní? Ďakujem.
@vilush dcéra študovala SZŠ farmaceutického laboranta. Štúdium je náročnejšie. Išla ďalej na VŠ - farmáciu. Náročnosť štúdia je vysoká. Ak planuješ túto VŠ, tak ako strednú školu odporúčam vybrať radšej gymnázium.
O uplatnení farmaceutov hádam netreba písať.
Ak chces ist na farmaciu alebo o tom uvazujes, neurob chybu so SZS.. ani za boha tam nedostanes taky zaklad chemie, ale hlavne matiky a aj fyziky ako budes potrebovat na farmaciu. Potom sa bud nedostanes na take studium, alebo sa ako-tak dostanes, ale budes musiet makat 3x tolko, co gymnazisti a budes to mat nahnute na matematike, analytike, organike..

@vilush ja nie ale známeho dcéra to nechala...vraj sa to nedalo,tá farmaceutická.Biotechnológiu som mala ja ako predmet na VŠ .Na to musí mať človek bunky,nielen sa to naučiť, ale aj to mať rád...inak je to zabijak.