Fungujú prihlášky na strednú školu cez EduPage?
Prosím poraďte, ja som z toho už magor. Od výchovnej poradkyne na ZŠ nám prišiel oznam, že sa dajú dať prihlášky aj cez EduPage. Tak sme to spravili hneď v pondelok, všetko vyzeralo ok, aj to poradie po novom sa dalo zadať. Dnes som stretla kamošku čo tiež rieši prihlášky a ona vravela že cez EduPage sa to nemá dávať, že sa musí ísť cez tú stránku, že tak im povedala zase ich výchovná teraz vo štvrtok. Ministerstvo školstva nemá k tomu nikde jasne uvedené či to teda ide alebo nejde, hľadala som na stránke a nič. Zajtra začínajú prázdniny, naša výchovná teda dovolenkuje a nemá to ako skontrolovať a keď skončia prázdniny, bude už po termíne. Mám to radšej zadať aj cez stránku? Alebo stačí EduPage? Našli ste k tomu niekto nejaké oficiálne vyjadrenie?
som výchovná, nie nefungujú, resp. podať sa dali,a le nám ZŠ to preklopilo uplne zle (bud bez udajov,a elbo so 420timi školami, alebo že ste z Botswany) a tak....čudujem sa, že p. výchovná si v klude odišla na dovolenku, čo viem, tak to rozhodilo každemu, kto takto podal...proste neprepojil sa správne systém...
@sorciera24 och nie 🙄 nám práveže výchovná písala že bude lepšie cez EduPage lebo ten druhý systém robí chybné záznamy. Tak sme jej chceli ušetriť robotu. Zadavali sme to v pondelok, neviem či to kontrolovala, ale neozvala sa vôbec. Asi to teda radšej zadám aj cez tú novú stránku.
@sorciera24 och nie 🙄 nám práveže výchovná písala že bude lepšie cez EduPage lebo ten druhý systém robí chybné záznamy. Tak sme jej chceli ušetriť robotu. Zadavali sme to v pondelok, neviem či to kontrolovala, ale neozvala sa vôbec. Asi to teda radšej zadám aj cez tú novú stránku.
@anonym_autor to asi ešte nevedela, ako to preklopí, ja byt vami, tak to zadam aj tam, akurat vam pride, že mate prihlášky v konflikte, ale ona tu chybnu dokáže potom zmazať........ale možno to ministerstvo opravi:D aj ked, pri tomto chaose som zvedava ako to cele dopadne....
@anonym_autor to asi ešte nevedela, ako to preklopí, ja byt vami, tak to zadam aj tam, akurat vam pride, že mate prihlášky v konflikte, ale ona tu chybnu dokáže potom zmazať........ale možno to ministerstvo opravi:D aj ked, pri tomto chaose som zvedava ako to cele dopadne....
@sorciera24 ďakujem za radu, zadám to tak, nech mám istotu že je to dobre
Aj nám prišiel vo štvrtok oznam, že v žiadnom prípade nepodávať cez Edupage a všetci, čo podali cez Edupage, tak museli nanovo cez eprihlasky. Ja som síce podala cez eprihlasky, ale priliš skoro, už minulú nedeľu, takže som aj tak musela podať znova, lebo v nedeľu eprihlasky nešli správne, škola nevidela správne dáta.
@sorciera24 prosím, čo znamená,že prihlášky sú v konflikte?
Čo treba urobiť?
@sorciera24 prosím, čo znamená,že prihlášky sú v konflikte?
Čo treba urobiť?
@oliverceky ze boli podane 2 prihlasky napr.1 cez edupage a 2. cez eprihlasky, vychovny poradca musi 1 vymazat
ahojte prosím Vás pekne, už tretí krát som v konflikte. lebo sme podali najprv cez edupage a potom trebalo aj cez eprihlasky. prosím ako zmažem podanú prihlášku cez edupage? potrebujem ju zmazať. výchovná to nevie zmazať a ani ja tam nič také na zmazanie nevidím. prosím poradíte?
som výchovná, nie nefungujú, resp. podať sa dali,a le nám ZŠ to preklopilo uplne zle (bud bez udajov,a elbo so 420timi školami, alebo že ste z Botswany) a tak....čudujem sa, že p. výchovná si v klude odišla na dovolenku, čo viem, tak to rozhodilo každemu, kto takto podal...proste neprepojil sa správne systém...
@sorciera24 prosím ako zmazať podanú príhlášku cez edupage? nevidím tam žiadnu možnosť na to dakujem
@sorciera24 prosím ako zmazať podanú príhlášku cez edupage? nevidím tam žiadnu možnosť na to dakujem
@kiwi82 rodic to nemoze, vie to len vychovny poradca, ked su prihlasky v konflikte, len vtedy to vie ona zmazat, vy nie
@kiwi82 rodic to nemoze, vie to len vychovny poradca, ked su prihlasky v konflikte, len vtedy to vie ona zmazat, vy nie
@sorciera24 ďakujem. Ona to vie zmazať len ako preklopemé z edu do eprihlášky. Že v tom eprihlašky to vie zmazať ale z EduPage to nevie, tak mi to dnes vysvetlila. Už trikrát som bola v konflikte. Vždy to tam zmaže chvíľu je kľud a potom znova príde upozornenie o konflikte. Akoby sa to tam vždy objaví. Nechápem.
@sorciera24 ďakujem. Ona to vie zmazať len ako preklopemé z edu do eprihlášky. Že v tom eprihlašky to vie zmazať ale z EduPage to nevie, tak mi to dnes vysvetlila. Už trikrát som bola v konflikte. Vždy to tam zmaže chvíľu je kľud a potom znova príde upozornenie o konflikte. Akoby sa to tam vždy objaví. Nechápem.
@kiwi82 ano, vieme to zmazat len preklopene do eprihlasok, v edupage nie a netrapte sa, momrntalne viackrat posiela edupage prihlasku nanovo, zas zblbol system....to nie je vasa chyba, pomazeme v eprihlaskach
@kiwi82 ano, vieme to zmazat len preklopene do eprihlasok, v edupage nie a netrapte sa, momrntalne viackrat posiela edupage prihlasku nanovo, zas zblbol system....to nie je vasa chyba, pomazeme v eprihlaskach
@sorciera24 ďakujem ♥️