Lyžiarsky výcvik - 7. ročník
Prosím už ste dostali niekto info/alebo neviete, či a za akých podmienok budú prebiehať lyžiarske výcviky pre žiakov 7.rocnika?
@kabinka11 to by som bola ochotná zaplatiť každé ráno test. Z ich triedy je očkované 1 dieťa, prekonané 1 dieťa. Takže asi nič 😔
Práveže idú v režime očkovaný, prekonaný a v deň nástupu treba negatívny antigen. Dcéra je veľmi sklamaná, lebo to nespĺňa.
Nasi maju chodit aspon tak ze kazdy den vycestuju, spat tam nebudu, maju ist aj 7 aj 8 rocnik, ale kolko deti to bude splnat a ake budu dovtedy podmienky nevieme.
No u nás vyhlásili, že nebude vôbec ...deti sú sklamané, my máme na sneh ďaleko tak by si to veľmi užili.
@pininka1 u nás by to tiež bolo možné, bez spania, nakoľko sme v lyžiarskej oblasti. A teda, podmienky zatiaľ neviete? OP u nás neprichádza do úvahy
Nezmenia, u nás už 5-6 ročníku, čo mali ísť v januári zrušili, ministerstvo nedovolilo. Dcéra, siedmacka, má ísť vo februári a neverím, že ich pustia.
@luliu neviem, podľa mňa pôjdu do režimu OTP. My sme blízko hraníc z pl, takže chodíme lyžovať a tiež aquaparky tam. Tam je všetko otvorené aj reštaurácie
Lebo my slovaci sme somari na cele s vladou. Deti maju zakaz sportovania, o 10 rokov tu budeme mat tucne deti a podakujeme sa vypasenemu Mikasovi. Pre deti covid nie je velka hrozba, je to jasne vydieranie na ockovanie deti experimentom ktory ocividne nefunguje a umieraju aj ockovani na covid
@katulienkax akurát som čítala, že poliaci rušia dph na potraviny, a o 8% znižujú na pohonné hmoty. Takže, my budeme nákupi robiť iba tam. Normálne v poľských obchodoch nachádzam slovenské produkty za nižšiu cenu ako u nás.
Myslim si, ze tak ako minuly rok, nebude mozne zriadit lyziarsky vycvik hlavne kvoli opatreniam. Je to velka skoda, ze deti prichadzaju o taketo zazitky
Takze, u nás lyžiarsky bude. Zmenili sa podmienky, môže byť v režime OTP. Čakáme posledné usmernenie, najokkot nevieme, či budú dochádzať každý deň, alebo budú aj spat. U nás ostatnych sa nič nezmenilo?
Aj u nas bude, budu dochadzat, cakaju este na presne instrukcie od ministerstva ohladom platieb, ale aspon takto.

Dcéra je 7. výcvik im zrušili. Staršia dcéra na strednej škole, výcvik v režime OP.