Mám 12 rokov a mám problémy s otcom
Ahojte chcem sa spýtať či je to normálne že kvôli tomu až niekedy plačem. Mám 12 rokov a môj otec je hrubšej povahy a dosť po nas mamickou kriči.. a nikde nas nepusta.. on mi aj nadáva ze som mala kurva lebo som raz išla zo školy so apoouziakom domov. Nepusta má vonku drží nás s mamkou doma. keby oco videl nejakého uja ako pozerá na mamku hneď by ho zbil a mamke dal facku.
Kvôli tomu všetkému nazývam svojho otca -" oco" nedokážem ho volať ocko. No keď mu poviem oco, on mi povie- "ocko* a dokiaľ to nezopakujem po ňom povie aj 15x prísnym tónom "OCKO* .. KED to nezopakujem dá mi na týždeň zaracha aj na tv A ntb. A skrine mi moje pekne oblečenie. Potom mi dáva pewsnasku že on nieje žiadny oco ale ocko a že dokiaľ mu nepoviem ocko nepôjdem nikde vonku .. ale ja ho nemám rada lebo bije mamicku a po mne vSy kričí a vzdy keď mi sa zaracha zakazsym lebo nepoviem ocko placem doma v izbe a mám chuť sa zabit tak ho nenávidím . Mám pocit že on to robí naschcal ako by mi chce robiť naschval nervy a teší ho to
0907 401 749, je to detská linka dôvery. Ak môžeš, skús tam zavolať, keď budeš sama. https://linkadeti.sk/domov
Je mi ľúto,že musíš prežívať takéto situácie... 😢 Nemáš blízko starkú,tetu,krstnú alebo prípadne aspoň nejakú dobrú susedku,že by sa s ním porozprávala?
Mamina to ako berie? Je len ticho alebo sa snaží nejako mu dohovoriť? V tvojom veku by si mala prežívať veselé bezstarostné detstvo,a nie takéto trápenie a plač kôli niekomu,kto by mal byť k tebe milý a láskavý...
Dospievanie je ťažké... Možno ma tvoj otec nejaké problémy a kompenzuje to tým, že je na vás hrubý. Podľa mňa nadávať do k*** je moc. A mamka na to co hovorí? Tiež odporúčam linku dôvery. Potrebuješ niekoho s kým by si sa porozpravala...pokial viem, tak je zadarmo. Drzkaj sa, a hlavu hore, bude lepsie👍
Ako sa na to vsetko pozera tvoja mama? Mali by ste sa spolu zobrat a odist, najlepsie k nejakej rodine, alebo znamym. Ja by som toto nedopustila, aby moje deti zazivali. A tiez by som nezniesla aby ma muz mlatil a nadaval mi. Ver mi, ze hoci by ste zili skromne, ale ovela stastnejsie. Drzim palce, aby sa vsetko dalo do poriadku.
Ak neni ina sanca povedz to v skole ucitelke nech ti pomoze nenechaj to zajst daleko , drzim palce bud silna
Preco by sa na nu hnevala? Lebo vas jej syn tyra? Hnevat by sa mala na neho a este si to s nim poriesit.
Porozprávaj sa s.mamkou, povedz jej že to spolu zvládnete...že vám bude bez neho lepšie....presved ju nejak ,nech ti Pán Boh pomôže srdiečko, je mi hrozné ľúto čo prežívaš