Mám podporovať 17-ročnú dcéru vo vzťahu s hokejistom?
Dcéra 17 rokov, už rok chodi s chlapcom, poznajú sa od 11 z jedného tabora, na ten tábor chodili 4 roky potom … no a teraz spolu chodia, chlapec milý všetko vpohode aj ho poznáme ona pozná jeho rodinu, každý je ale z iného mesta cca hodina a pol cesty a on hra hokej tak celkom že sa tým plánuje živiť a aj to s ním vyzerá nádejne. Neviem si predstaviť moju dcéru cely život žiť s hokejistom …. Stresy, nebezpečný šport, možné sťahovanie…. Podporovať ju v tom alebo čo ? Zatiaľ ju celkom podporujeme ale neviem čo potom. Poprosím bez nejakého hejtu a nevyziadanych rad dcére vzťah samozrejme zakazovať nebudem
Čo vlastne chceš teda vedieť? Ak je šťastná tak ju nechaj, neviem čo úplne myslíš pod tým podporovať? Proste ju nechaj aby si žila svoj život, je skoro dospelá, musíš ju pomaly pripravovať na to aby bola za seba zodpovedná sama, ak sú spolu šťastní a on je k nej dobrý, nevidím dôvod jej to kvôli hokeju zakazovať. Radšej tyran na Slovensku ako milujúci niekde v zahraničí?
@anonym_autor ma len 17. moze to vyjst aj nemusi. zatial neries. nechaj to plynut vobec sa tym nezaoberaj.
@anonym_autor a nebolo by jej s nim niekde v zahraničí lepšie ako tu na Slovensku? Nepíšeš co.dceru baví. Problém.by bol keby jeho sny brzdia jej sny.
Ae teda podľa môjho názoru je štatisticky veľmi málo pravdepodobné ze spolu dovtedy zostanú.od 16 rokov jeden chlap na celý život..to v dnešnej dobe nie je proste už tak časté. Takže si zbytočne z toho robíš strašiaka do budúcnosti.
Ma 17, chalan sa nikde nestahuje, dcera este studuje. Zbytocne riesis nieco co nikdy nemusi nastat. A ked nastane, mladi sa s tym popasuju, tak jak kazdy sa pasuje na svojej ceste.
Má 17. Pravdepodobnosť, že spolu ostanú a on bude druhý Bondra je podľa Teba aká? Nechaj dcéru užívať si krásnu mladosť a takú prvú vážnu lásku.
Hlavne ucinnu antikoncepciu, vsetko ostane vyriesi cas. Za rok ma dcera 18 a stratis akykolvek narok starat sa jej do zivota.
Ak pojde na VS a Erasmus kdesi do Barcelony, nejaky opaleny Jose bude hned zaujimavejsi ako opozerany hokejista.
Takych "hokejistov" este bude mat...
Vela nadejnych hokejistov skonci vo fabrikach. Zase si naivne nefandi ze zrovna tento bude hviezda. Na 95% nebude
Ja len, ze hokej je nebezpecny sport?? 😅
@anonym_e09247 koľko krát sa lekárovi, zubárovi, učiteľovi, programatorovi, elektrikárovi, murárovi, strojarovi, smetiarovi, právnikovi,.....niečo stane v robote?
A hokejista ide otrieskany z každého treningu/zápasu a stačí jedno zranenie trochu nešťastne a blbý pád ktoré mu môže ukončiť kariéru.
Fakt to treba vysvetľovať?????
@anonym_e09247 koľko krát sa lekárovi, zubárovi, učiteľovi, programatorovi, elektrikárovi, murárovi, strojarovi, smetiarovi, právnikovi,.....niečo stane v robote?
A hokejista ide otrieskany z každého treningu/zápasu a stačí jedno zranenie trochu nešťastne a blbý pád ktoré mu môže ukončiť kariéru.
@anonym_725f42 Si fakt vtipna 😅. Ze chudak otrieskany z treningu pride 😅. Nerobi box ani MMA 😅. A teda, ked uz spominas extrem ako ukoncenie kariery, ktora este ani nezacala 😅, tak to by bola akoze tragedia? 🙈. Kazda kariera raz skonci, aj ta sportova. A vobec, je smiesne toto riesit u 17 rocnej dcery. Trosku dost predbiehas udalosti 😅.
Naivita level milion, ked si myslis ze spolu ostanu🤣
@anonym_autor nie ze uz rok chodi s chlapcom, ale ESTE len rok chodi s chlapcom.
@anonym_e09247 Muz hra v Kanade len rekreacne, takzvanu pivnu ligu a napriek tomu uz mal zlomeny nos a tie modriny, podliatiny a narazeniny kedy na druhy den ledva pohne rukou/nohou uz vobec neratam. A to on nie je ziadna padavka.
Takych este budeee,kym vyrastie.
Inak nechápem prečo si 90perct z vás mysli že neostanú spolu ?. A čo že má 17 . Ja som s mužom tiež v takom veku začala a sme spolu skoro 20 rokov. A čo som tu čítala viacero je tu takých ktorí tiež tak skoro začínali byť v páre a sú spolu doteraz.
@anonym_autor z tych co sa v 17tich chcu zivit hokejom to vyjde tak 10% aj to neviem ci som neprehnala. Dovody su rozne.
A tych co im vydrzi vztah od 17tich tiez nie he vela.
Takze ak si das dokopy tieto pravdepodobnosti tak toho co pises sa zatial nemusis bat.
Síce je pravdepodobnosť že ostanú spolu ale o bude profi hracom dosť mala ale nie nulová. Poznám prípad keď boli spolu od mladého veku, sú síce stále mladý, on sa hokejom živí, ona je už na materskej, v priebehu pár rokov sa sťahovali 3x. Ale zase poznám ďalši prípad kedy v 17 riešili to iste čo ty, ako to bude, čo bude, chlapec odišli do ameriky na výmenný pobyt, frajerka ho počkala, na hokej sa po čase vykašlali, a po čase sa na neho vykašľala aj frajerka a to boli spolu viac ako rok.
Hlavne nepredbiehaj a nechaj mladých žiť.
toto je sen kazdej matky 🙂...u nas v meste sa hokejistom baby hadzu same do narucia (ale to uz su nejaka liga-netusim lebo hokej a futbal ignorujem - a mame i vela zahranicnych).....takze pobavili sme sa a pories radsej poucenie ak nechces byt babicka
@anonym_autor
Poznám v okolí 2 takéto prípady - hokejista sa zoznámil s prvou láskou na strednej škole, oba prípady skončili tak, že jeden hra v Nemecku, druhý v Čechách. Prvý prípad už má syna, druhý syna a dcéru. Sťahovali sa vždy len v rámci Nemecka a Česka, nemajú to domov ďaleko, zrejme sú spokojní
Fíha, náš syn je profi hokejista, má 22, jeho dievča tiež a sú spolu veru od 17tich. Tým, ze je v zahraničí a ona študuje denne VŠ, sú spolu akonáhle si splní povinnosti v škole. Spraví skúšky a v tom momente kupuje cestovný lístok. Po sezóne niekedy v apríli zase príde on domov cca na 4 mesiace, takže sú spolu častejšie. Majú plán, ze ak doštuduje, pojde za ním. Neviem o tom, ze by jej ho rodicia vyhovárali. Je jedno kde budú nase deti žiť, podstatne je, aby boli so správnym clovekom spokojné a šťastné.
@anonym_autor zatial ma 17, ci ich vztah jeho buduca kariera zvladne , uvidia samy... zatial je to podla mna zbytocne riesit... kopec prvych lasok ostane ako prva laska...
Podporovat, nepodporovat - ty si nevies predstavit..,. No, hlavne ona si to musi predstavit. Ak ju nebudes podporovat rozbijes si s nou vztah, je v citlivom veku.
Co by som, ale robila ja, podporovala ju v tom, aby si nasla ona nejake zameranie, nieco co chce v zivote robit, aby bola samostatna a vedela sa o seba postarat. Aby jej cielom nebolo ostat zavisla na tom co chce jej partner, ale aby vedela co chce ona sama a mala partnera, ktory ju v tom bude podporovat rovnako ako ona jeho.
Z hokejistu moze byt po jednom blbom zraneni radovy zamestnanec - robi ten chalan aj nieco ine aby mal zadne dvierka?
To by zaujimalo mna, nie to co sa moze a nemusi stat - lebo v podstate vsetko sa moze a nemusi stat.
Ja len ze "nebezpecenstvo" v podobe sportu je este ok. To na teba ciha aj ako na vodica.... napr.
Stahovanie? Tiez sa moze prestahovat s kymkolvek. Kamkolvek....
a je jedno ci s nim alebo s niekym inym....
@anonym_725f42 murár, elektrikár, tesar aj stolár sa môže zraniť v práci tak že mu znemožňia ďalej robiť.
@anonym_autor neter chodila v 17 tich s nádejným futbalistom. Menila si plány podľa toho kam dostal chlapec zmluvu. Šla za ním až do Prahy. Študovala na UK. Len mladý mal čoraz viac zranení a bol z toho čoraz viac frustrovaní. Jeho nádejná kariéra sa rozplynula. Nuž rozišli sa.a šli každý svojím smerom.
Ak by chodila s ITčkárom by nezaručilo že spolu zostanú ,, na veky,, .
A mimochodom poznám športovcov, ktorý popri športe študujú, študovali od pedagóga po strojného inžiniera. Manžel je bývalý futbalista ani jeho zranením mu neskončil život.
Tak ak ma chalan tiez 17-18, tak snad nehra hokej 1 rok a vidiet na nom, ze ma nejake uspechy uz v juniorskej lige, ci ako sa to vola, ja som do sportu debil. Ale tiez poznam jedneho mladeho brankara, ma 17 a veru povyhravali uz sutazi, chodi kade tade po svete. On sa tym ozaj zivit bude. Uz teraz to vidiet. Ale tu kazdy prorokuje, ako pojde do fabriky robit 🫣.
A tiez si myslim, ze je to dost drsny sport, nie teda tak priamo, ale je a velke riziko zraneni, to ano. A tiez si myslim, ze by kludne spolu mohli aj ostat, doba nedoba, je to vzdy o ludoch, ci sa najdu. My tiez nie sme nejake dinosaury, a ostali sne spolu a aj manzelov brat s manzelkou su od strednej spolu. Stava sa. Hlavne by som ju nechala, nech si vztahy buduje sama, nezasahovala by som viac nez je nutne. Keby si pisala, ze droguje, huli travu...tak je to ine.
@anonym_725f42 karieru? 🤣🤣🤣🤣🤣 Ty si pekne mimo. Skoncia v beznom zivote ako vsetci

Vsak sa nejdu brat. Este sa nikto nikam nestahuje a ani "cely zivot" netrpi.