Páči sa mi chalan z druhej triedy. Ako ho získať?
Páči sa mi chlapec z vedľajšiej triedy a som piatačka na zakladke a chcem mu dat najavo ze sa s nim chcem skamaratit ako mu to dam najavo?
Ale oni mu hovoria nezmysli a ja s nim chcem aspon kamaratit mozem poslat aj foto
@simka123456789000 venuj sa radsej skole. Na chlapcov mas cas aj na strednej. Neboj nic ti neujde.
Ale ja mam zajtra primacki( na gymnazium) a mozno ho uz nestretnem tak sa s nim chcem skamaratit aby sme si mohli aspon pisat
@simka123456789000 zastav ho na chodbe, povedz mu to rovno a uprimne, vobec nic neskryvaj, ze sa s nim chces kamaratit. Ak stoji za to, tak to pochopi spravne.
ak by sa chcel s tebou kamaratit povie ti to sam 🙂 chlapi nemaju radi ak sa im ženy vnucujú 🙂 navyše 10 r chlapci ešte neriešia dievčatá. Ja mám 17 r mladšieho brata a len sedí za počítačom. Daj tomu 8-10 rokov a budú ti nadbiehať kde sa bude dať 🙂
Ale v jeden den v skole sa cely cas na mna pozeral a bola tam aj moja kamoska ktoru ked uvidi tak vzdy zdrhne ale on nezdrhol a cely cas sa na mna pozeral
chod sa ucit gramatiku radsej, na prijimackach na gympel sa ti urcite bude hodit 😂
@simka123456789000 Dievča, ty sa raz kvalitne nasmeješ na tomto tvojom príspevku bezohladu na to ako to zdôvodním, prídeš na to. A podľa mňa toto nieje na gympel. Pax
@simka123456789000 prosím ťa, teraz rieš tie prijímačky a aby si slušne skončila ZŠ. Na chalanov máš čas, kamarátov môžeš mať, ale to sa vynútiť nedá ... skús si ho pridať na FB, možno ti napíše a ak nie ... neboj, na gympli budú krajší 😉
Na ten gympel som sa učila už 2 roky a z monitoru som mala 99,9 percent z matiky aj sloviny .😘
No dakujem za uprimnost ale on ani fb nema a aj spoluxiacki mi hovotia ze sa ku mne hodi👏

Boze moj 😀