Pustili by ste 13-ročnú na koncert, ktorý bude mať speváčka Sima?
Pustili by ste 13 rocnu na koncert Simi?
Isla by so svojou 22 rocnou tetou.
Mne sa ju nechce pustit, ze je este mlada na to, ze ma este dost casu, nie som s tym ok
Aky mate vy nazor?
Ja som pustila 14 ročného na Separa išiel s dospelými sestrami.... A v čom vidíš problém?
@deti95060810 nie
@anonym_autor bola som a bolo tam kopec takych 13 rocnych, nevidim v tom problem;)
Kedy bude dost stara na to aby sla na vecerny koncert v sprievode dospelej osoby?
Nas nasi vlacili na koncerty este mensich, len preto, ze nas nemali kde nechat a nakoniec to bolo fajn.
Ja som pustila 14 ročného na Separa išiel s dospelými sestrami.... A v čom vidíš problém?
@janettdamian neviem, podla mna to nie je vhodne pre 13 rocnu,
Ved je to este dieta
Ide s tetou. Pustila by som.
@anonym_autor bola som a bolo tam kopec takych 13 rocnych, nevidim v tom problem;)
@ariannazara to mi je jasne, ale aj tak
Ved je to este dieta
@anonym_autor keby chcela ist na koncert filharmonie, pustila by si ju?
ako ďaleko idú cestovať?
@anonym_autor bez váhania pustila, veď ide s dospelým doprovodom.
@anonym_autor keby chcela ist na koncert filharmonie, pustila by si ju?
@viestta ano
A keby šla s tebou jej dovolíš? Ja som bola s 13 ročnou dcérou na koncerte imagine dragons v Prahe
Nepoviem kebyže ide sama s kamarátkami, ale ide s dospelou osobou a 13 je dosť, v jej veku niektoré dievčatá robia kadečo, a nepoviem kebyže sa mi tá hudba nepáčila, ale Sima ma normálne pesničky však aj 10 ročne deti chodia na jej koncerty. Ja som s mamkou chodila od 9 na koncerty keď ešte spievala Kristína. Niečo také ako teraz Sima
🤦🏻♀️.... Nie určite až keď bude mať 18.Dovtedy iba Fíha tralala a Miro Jaroš. Nemysliteľné, aby cestovala 4 hodiny s dospelou osobou. 🙄
Ja simu nepočúvam len pár jej pesničiek poznám, ale pokiaľ viem nemá vulgárne, nepoviem keby to bol nejak rap. V 13 už je dávno pubertiačka a nie dieťa
Jasne, ze by som ju pustila, ak je 22r zodpovedná.
Nepoviem kebyže ide sama s kamarátkami, ale ide s dospelou osobou a 13 je dosť, v jej veku niektoré dievčatá robia kadečo, a nepoviem kebyže sa mi tá hudba nepáčila, ale Sima ma normálne pesničky však aj 10 ročne deti chodia na jej koncerty. Ja som s mamkou chodila od 9 na koncerty keď ešte spievala Kristína. Niečo také ako teraz Sima
@anonym_726513 ved prave ze dnesne dievcata zmachlene, fajcia,...a nechcem aby sa ,,zdivocila,
@anonym_autor chudák dieťa, veď nepôjde sama. Bude mať aspoň zážitok.
A keby šla s tebou jej dovolíš? Ja som bola s 13 ročnou dcérou na koncerte imagine dragons v Prahe
@simik22 somnou asi ano
@anonym_726513 ved prave ze dnesne dievcata zmachlene, fajcia,...a nechcem aby sa ,,zdivocila,
@anonym_autor ty si niekedy pocula tie pesnicky? Ja som bola aj na par koncertoch, normalne sedeli ludia na stolickach ako v divadle (jeden koncert aj bol v divadle). Nerozumiem, ako tam moze "zdivocit". To potom naozaj nech chodi len na Jarosa alebo koncert chramoveho zboru.
@anonym_autor Tebe to dobre kuruje...ďakujem pekne mat takú matku, ktorá by mala na mňa takýto názor. Podotýkam pod taktovkou jej výchovy...urážku pre dcéru aj jej doprovod.
Po tomto podľa mňa podstupuje väčšie riziko byt zavretá do 18stky s Tebou doma...
Ja som chcela zobrať 10rocnu na simu do O2 arény, ale už sú vypredané vstupenky..
Nechápem čo je na tom zlé. A nemyslím si, že by jeden Koncert Simy pokazil dieťa. Wtf
@anonym_autor Toho sa tam ozaj nemusis bat. Ja som bola s 11 a 12 rocnymi neterami a dost bab tam bolo v sprievode dospelych. Tam sa ani nesmie fajcit. Sima je super. Ma motivacne texty piesni, je vzorom pre baby a nema vulgarne piesne. Mne to na jej koncerte praveze pripadalo akoby som sa ocitla na zakladnej skole. Ja by som ju pustila,ale s tym,ze by som ich tam zaviezla aj odviezla domov,ak im teda neveris.
Ved je to este dieta
@anonym_autor 13 ročná dieťa, akože chápem, ale asi nevieš čo robí deti už v tomto veku 😀 (bohužiaľ) Dôležité je ako sa vie správať, a či veríš jej doprovodu, či je zodpovedná.
Keby chce fajčiť a sa zdivocit nepotrebuje na to koncert. A nepôjde tam sama. Alebo nedôveruje jej tete?
Ved je to este dieta
@anonym_autor áno, pustila. Keď chce ísť. Potom jej ani doma nedovoľ počúvať jej pesničky.

budú v mieste bydliska?